Connected 2018 – the aftermovie

Op vrijdag 23 februari vond de derde editie van Connected festival plaats, hét studenten- en medewerkersfeest van De Haagse Hogeschool. 2.500 bezoekers, dus gezellig druk. Met voor ieder wat wils.

Connected-2018

Het Connected festival, georganiseerd door studenten van verschillende opleidingen en ACKU, stond in het teken van het 30-jarig bestaan van de hogeschool. Naast terugkijken was het festival gericht op verbinding en op de toekomst. Het hogeschoolgebouw onderging een complete metamorfose tot uitgaanslocatie. Met grote projectieschermen en robots. Met EDM muziek en DJ’s zoals Julian Jordan en Mike Williams. Verder was er een echte urban jungle met gave jungle elementen. En studentenverenigingen Pelargos, INTAC, HSV en InterAccess creëerden een sociëteitssfeer met het thema 'welkom in de soos' met echte meezingers en carnavalskrakers.

Bekijk de aftermovie.