Deadline aanmelden voor ticket One Young World verschoven

Een voorgaand OYW congres in Ottawa

In oktober vindt de 9e editie van het jaarlijkse One Young World  congres  (OYW) plaats in Den Haag. OYW is een internationale topconferentie voor jongeren (18 tot 30 jaar) die met elkaar de wereld beter willen maken. De Haagse Hogeschool geeft zes van haar studenten de kans live bij dit event aanwezig te zijn, door het sponsoren van de toegangskaart. De deadline voor het aanmelden voor deze tickets is verschoven van 20 augustus naar 3 september 12.00 uur.

De Haagse heeft als missie haar studenten in staat te stellen om de wereld waarin zij leven te veranderen en te verbeteren. En dat sluit naadloos aan op het motto van de summit: ‘Building a better world’. Als De Haagse laten we zo’n event in onze achtertuin natuurlijk niet zomaar voor bijgaan. We sponsoren niet alleen 6 toegangskaartjes, maar organiseren op onze eigen hogeschool ook workshops en lezingen over de thema’s waar jongeren op de summit ook over spreken (onderwijs, milieu, mensenrechten en armoedebestrijding). Onze studenten kunnen meekijken met live-streams van de summit en we ontvangen op vrijdagavond 100 OYW-deelnemers voor een community-diner met 100  studenten van de HHs.

Meer informatie kun je vinden op: https://www.dehaagsehogeschool.nl/over-de-haagse/projecten-en-ontwikkelingen/one-young-world