One Young World bij De Haagse

One Young World (OYW) is in town! Woensdag 17 oktober gaf Koningin Maxima het startschot voor het grootste internationale jongerencongres ooit tijdens een spectaculaire openingsceremonie in de tuin van het Vredespaleis.

OYW Vredespaleis

OYW is een congres voor jongeren van 18 tot en met 30 jaar. Prangende wereldproblemen als armoede bestrijding en het klimaat staan op de agenda en OYW-counsellors als Bob Geldof, Akon en Amber Heard inspireren en adviseren de OYW-deelnemers. Zes studenten van De Haagse Hogeschool doen mee met de summit namens onze hogeschool. Benieuwd naar hun plannen om de wereld te verbeteren? Ze vertellen het in de video "Meet our six students who will join the One Young World summit 2018".

Tijdens de OYW-summit heeft De Haagse haar eigen programma met lezingen en workshops over de thema’s van OYW voor al onze studenten. Zo geeft OYW Counsellor Bibian Mentel een lezing voor onze studenten. Op vrijdagavond 19 oktober ontvangt De Haagse 100 OYW-deelnemers voor een community-dinner met 100 HHS-studenten.

Kaartjes voor OYW zijn niet meer te krijgen. De hele summit is live te volgen via een livestream.