Groeien in ondernemerschap

Op jonge leeftijd had ik al mijn 'ondernemersdroom': tractorchauffeur worden! Een droom die ik snel heb laten uitkomen, maar na een half jaar wist ik zeker dat dit niet mijn einddoel was. Daarom besloot ik eerst in mijzelf te investeren. Door te gaan studeren, mijn kennis verder te verbreden en te groeien in ondernemerschap.

Berry Beukers

Werkervaring

Mijn uiteindelijke droom? Het transportbedrijf van mijn vader overnemen. Om antwoord te krijgen op de vraag of die droom écht bij mij past, ben ik na mijn studie Bedrijfseconomie aan De Haagse Hogeschool gaan werken bij detacheringsbureau i4talent. Hier heb ik werkervaring opgedaan, heb ik mij verder ontwikkeld door trainingen en cursussen te volgen en heb ik steeds mijn kennis verbreed.

Slingers ophangen

Binnen i4talent krijg ik inmiddels als controller veel kansen aangeboden. Die wil ik ook echt pakken om vervolgens zelf de slingers op te hangen. Ik leer van iedereen binnen de organisatie. Deze kennis helpt mij enorm in mijn groeien in ondernemerschap. Daarom zie ik dit dus ook als een uitdaging voor alle studenten Bedrijfseconomie. Je startsalaris is niet het belangrijkste. Waar wil je naartoe? Hoe geef je de reis naar jouw stip op de horizon vorm? Welke opdrachtgever, welk project kan jou helpen om je uiteindelijke doel te bereiken? Dat zijn de vragen die je jezelf moet stellen.

Groeien in ondernemerschap is kansen pakken en slingers ophangen

Controller

Groeien in ondernemerschap is ook blijven investeren in jezelf. Dan komen de uitdagingen vanzelf. Ik kon als professional bij i4talent doorstromen naar de functie projectleider. Onder mijn verantwoordelijkheid werden processen herzien, instructies opgesteld en een kwaliteitsmonitoring geïntegreerd. Nu werk ik als controller op het hoofdkantoor van i4talent.

Groeien in ondernemerschap

Door digitalisering van steeds meer taken in de financiële branche wordt de vraag naar jonge controllers en dataprofessionals alleen maar groter. Mensen die cijfers kunnen visualiseren. Als je daar goed in bent, kun je echt een meerwaarde zijn voor een onderneming. Mijn ondernemersdroom is nog steeds het bedrijf van mijn vader overnemen, maar tot die tijd gun ik mij de kans om mijzelf te blijven ontwikkelen en te blijven groeien in ondernemerschap! Nu is de vraag, hoe geef jij vorm aan jouw groei?

Berry Beukers
Controller @i4talent
Alumnus De Haagse Hogeschool