Stage London Fashion Week

Een stage bemachtigen die aansluit bij je passie. Dat lukte modeliefhebster Roya Saidi. “Ik heb een grote passie voor mode en mijn liefde voor PR is tijdens de studie gegroeid. "

Een jonge vrouw staat bij een rode dubbeldekker

"De aanmoediging vanuit de opleiding om naar het buitenland te gaan, zorgde ervoor dat ik solliciteerde bij KCD Worldwide in Londen. KCD organiseert overal ter wereld modeshows, waaronder de London Fashion Week. Daarvoor verzorgen we het decor, de aankleding, de techniek en genereren we volop media-aandacht. Modeontwerpers, mannequins, influencers en journalisten zijn onze stakeholders."

Avontuur

"Mijn sollicitatie bij KCD verliep vlot. Snel na mijn brief werd ik voor een gesprek via Skype uitgenodigd. Met gierende zenuwen zat ik een uur van te voren klaar. Na een paar dagen hoorde ik dat ik was aangenomen. Mijn Londense avontuur kon beginnen! Nu mijn stage ten einde loopt, weet ik dat KCD de perfecte plek is om bekend te worden met de modewereld en te zien wat PR echt inhoudt. En hoe heerlijk het is om dagelijks omringd te worden door high end brands zoals Chloé en Maison Margiela en beroemdheden zoals Naomi Campbell. Met mooie ervaringen, nieuwe vrienden en onvergetelijke herinneringen keer ik na de London Fashion Week terug naar Nederland."