Openingstijden van onze vestigingen en faciliteiten tijdelijk aangepast

Hieronder volgt extra informatie over de uitzonderlijke situatie waar we in zitten. Belangrijk om nu te vermelden is dat sinds zondagavond 15 maart de eerder afgekondigde maatregelen voor het hoger onderwijs verlengd zijn tot en met maandag 6 april.

4_vestigingen

Het Crisis Management Team van De Haagse heeft besloten dat het hoofdgebouw op het Johanna Westerdijkplein vanaf dinsdag 17 maart open zal zijn van 08.00 tot 19.00 uur. Ook de telefonische bereikbaarheid van de hogeschool zal van 08.00 tot 19.00 uur zijn. Alle balies van de hogeschool (faculteitsbureaus, Centrale Studenten Inschrijving, International Office) zijn gesloten, en alleen per telefoon of online bereikbaar.

Het gebouw Poseidon, waar het grootste deel van de ondersteunende diensten gehuisvest zijn, blijft open. 

Vanaf donderdag 19 maart zullen de nevenvestigingen van De Haagse Hogeschool (Sportcampus Zuiderpark, vestiging Delft, en de Dutch Innovation Factory) gesloten zijn.

In het weekend zal de hoofdvestiging voorlopig gesloten zijn. Het speciale nummer voor vragen rondom het COVID-19 virus (070 445 8777) is in het weekend wel bereikbaar tussen 10.00 en 16.00 uur.