Vacature: Onderzoeker Jeugdhulp in Transformatie

In jouw nieuwe baan lever je als initiatiefrijke onderzoeker een belangrijke bijdrage aan verschillende projecten van het lectoraat Jeugdhulp in Transformatie, waaronder een project naar de (verwachte) maatschappelijke waarde van preventie in het jeugddomein.

DSC_3542-lowres

Wat ga je precies doen?
In jouw nieuwe baan lever je als initiatiefrijke onderzoeker een belangrijke bijdrage aan verschillende projecten van het lectoraat Jeugdhulp in Transformatie, waaronder een project naar de (verwachte) maatschappelijke waarde van preventie in het jeugddomein. Je bijdrage in verschillende onderzoeken kan bestaan uit verzameling van kwalitatieve data, het leiden van kleinere projecten, rapporteren over onderzoeken.
Dit sluit mooi aan bij jouw kennis van de ontwikkelingen in het jeugddomein. Jij deelt je bevlogenheid en je creativiteit in het vormgeven en uitvoeren van praktijkonderzoek en in het meedenken over vraagstukken in onze projecten. Tegelijkertijd ben je alert op het tijdig leveren van projectresultaten. Je bent enthousiast over het werken in teams en houdt van complexe vraagstukken, waarbij je je goed kunt inleven in je gesprekspartners.
Meer informatie>