Diploma’s voor eerste afgestudeerden flex-opleiding Voeding en Diëtetiek

De eerste drie diploma’s Voeding en Diëtetiek flexibele deeltijd zijn uitgereikt. Merije Brouwer, Marloes Boon en Kathinka Oud namen ze op 8 oktober in de Speaker’s Corner in ontvangst. Ondanks corona werd het een feestelijke plechtigheid met gezinnen en partners op de tribune.

Huidtherapie

Extra speciaal
De opleiding Voeding en Diëtetiek doet mee aan de landelijke pilot Flexibilisering. De afgestudeerden zijn voor De Haagse Hogeschool extra speciaal, omdat ze de eerste lichting zijn die de vierjarige studie in drie jaar heeft afgerond, zei de opleidingsmanager Claudia Scheepers. Samen hebben zij volledig aan de verwachtingen voldaan door alle leeruitkomsten voornamelijk in de praktijk te halen en ook nog eens versneld. Hun opgedane expertise dient als voorbeeld.

Meteen aan de slag
De drie carrièreswitchers, die allen al een hbo-opleiding op zak hadden, kunnen meteen aan de slag. Merije, cum laude geslaagd, mag onder meer bij het Alexander Monro Ziekenhuis blijven werken als diëtist en specialist smaakverlies. Marloes is zelfstandig diëtist in een diëtistenpraktijk. En Kathinka begint als franchiser bij Het persoonlijke dieet.