Laat je stem horen! KOIOS genomineerd voor de Dutch Blockchain Award

KOIOS (project vanuit o.a. lectoraat New Finance) is genomineerd voor de Dutch Blockchain Award in de categorie “Meaningful Education Award”.

Blockchain Award Je kunt stemmen tot en met 29 november via https://awards.computable.nl/stem/
Let op: vul het formulier in en daarna ontvang je een link waarmee je eenmalig jouw stem kunt uitbrengen. Op 4 december wordt de winnaar bekend gemaakt.

Wat maakt KOIOS zo bijzonder en “Meaningful”?

KOIOS biedt onderwijs aan op een totaal nieuwe manier: een onderwijsplatform met losse modules, badges en tokens, open acces voor iedereen en open borders. Hierdoor kunnen mensen uit verschillende landen meedoen zoals de EU maar ook ontwikkelingslanden. Dit zorgt voor veel interactiviteit tussen; bedrijven en organisaties met een opdracht, studenten met een goed idee maar ook specialisten uit het werkveld.

Er worden nu al een aantal minoren van de opleiding Finance & Control (faculteit BFM, De Haagse Hogeschool) zoals Blockchain, Trading Digital & Financial Assets en Data Science for Business Improvement aangeboden op dit platform. Neem voor meer informatie een kijkje op het platform: www.koios.online.

Kijk op Channelweb voor meer informatie over de nominaties: BCNL nomineert voor de Dutch Blockchain Awards