Vacature Programma Coördinator Kenniscentrum Global Governance

Ben jij in staat om een ambitieus onderzoeksteam te inspireren en verder te ontwikkelen? Kijk jij ernaar uit om samen te werken aan praktijkgericht onderzoek, interne procedures en externe profilering? Voor het Kenniscentrum Global Governance zijn we op zoek naar een Secretaris.

global governance 1

Wat ga je precies doen?

Als secretaris bouw je samen met de Leading Lector Global Governance aan de hogeschoolbrede strategische beleidsontwikkeling voor de verdere positionering van een waardig, inspirerend en toekomstbestendig kenniscentrum. Op vele vlakken ben jij de verbindende factor voor het kenniscentrum. Zo benut je je inhoudelijk en pragmatisch organisatietalent om de samenwerking binnen het team van twee gedreven lectoren en ruim 20 onderzoekers te versterken.
Met de Leading Lector werk je aan het realiseren van een strategisch meerjarenplan voor het kenniscentrum, inclusief goede afstemming met stakeholders. Je stelt de management rapportages, begroting en het jaarplannen op met een PDCA (Plan-Do-Check-Act) cyclus voor het kenniscentrum. Dit geldt tevens voor de aanstaande visitatie. Samen met de Leading Lector zorg je voor de aansluiting van onderzoek en onderwijs binnen De Haagse.

Je initieert, coördineert en organiseert gezamenlijke activiteiten van het kenniscentrum. Daarin werk je veel samen met de Leading Lector, de overige twee lectoren, onderzoekers en stakeholders.
Je zorgt voor de profilering en communicatie van het kenniscentrum waarin je wordt bijgestaan door de MA (Management Assistent) en communicatieadviseur. Samen met de MA verzorg je het organisatorische en administratieve beheer van het kenniscentrum. Tot slot begeleid je met de 6 andere programma coördinators de diensten van de hogeschool bij vorming van een effectieve onderzoeksinfrastructuur.

Reageren kan tot en met 8 maart 2021.


Lees de complete vacaturetekst op "Werken bij de Haagse" >