Bang voor het stemhokje?

Daar weten ze bij The Lighthouse, centrum voor debat, cultuur en innovatie van De Haagse Hogeschool, wel raad mee. Speciaal voor medewerkers en studenten van De Haagse Hogeschool worden vier onlineactiviteiten georganiseerd om jou te helpen in deze keuze voor de Tweede Kamerverkiezingen.

verkiezingsdebat-2021-1920px De Haagse Hogeschool vindt het belangrijk dat de stem van iedere student gehoord wordt. Tegelijkertijd is het duidelijk dat het gat tussen de politiek en studenten soms best groot is. Verwacht daarom bij The Lighthouse géén saaie verkiezingsdebatten en voorspelbare interviews.
Rondom de verkiezingen zit je bij elke activiteit op online de eerste rang!

Dus wil jij zelfverzekerd het stemhokje in gaan? Bekijk dan de uitgebreide informatie op onze website en meld je aan.