Gezocht: Student-assistent Kenniscentrum Governance of Urban Transitions

Ben jij een student die een bijbaantje binnen zijn eigen hogeschool wilt hebben? Ben jij een organiserende kracht die pakkende teksten schrijft en heb je wat met websites? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij? Het Kenniscentrum Governance of Urban Transitions (GUTs) bestaat nu ruim een jaar binnen De Haagse Hogeschool. Het is belangrijk dat we onszelf beter profileren. Wie kan dit beter dan een persoon uit onze eigen interne doelgroep: de student van De HHS. Wij richten ons op maatschappelijke vraagstukken en nieuwe vormen van samenwerken tussen partijen in de stad. We willen zo bijdragen aan een inclusieve stad. Heb jij iets met deze thema’s dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij gebruiken hiervoor de website van de HHS, social mediakanalen en interne kanalen zoals Medewerkersnet, Studentennet en andere nieuwsuitingen binnen De Haagse.

Wat ga je doen?

Jij wordt onderdeel van het team van het kenniscentrum en krijgt ruimte voor eigen input en creaties die je ophaalt bij de vier lectoraten van het kenniscentrum. Hiermee ga jij ons kenniscentrum in de spotlight zetten zodat we intern en extern meer zichtbaar worden. Dat klinkt niet alleen heel breed dat is 't ook. Wat je precies gaat doen ligt deels aan waarin jij uitblinkt en wat je wil leren. In ieder geval ga je ondersteunen bij:

• Aanpassen van de website van het Kenniscentrum GUTs
  • Schrijven van teksten over de onderzoeksprojecten van de lectoraten
  • Format maken van onze structurele nieuwsbrief en deze elke 2 maanden ook maken
  • Creativiteit voor content op onze kanalen en hoe wij die kunnen laten groeien
  • Meedenken over nieuwe formats en rubrieken
  • Uitzoeken welke landelijke events interessant zijn voor ons kenniscentrum
  • Intern meer zichtbaar worden door deze kanalen te vullen.

Ben jij toe aan een leuke on- en offline uitdaging waarin jij je creativiteit kwijt kunt? Stuur ons dan je CV en motivatie. Wat ons betref kunt je zo snel mogelijk beginnen!

Wat bieden wij?

• 12u per week werk, een bruto vergoeding van €600,- per maand (Dit is een richtlijn, je kunt in je reactie aangeven hoeveel uren en op welke dagen jij beschikbaar bent)
  • Een veelzijdige en leerzame werkplek
  • Begeleiding door de coördinator en communicatie adviseur van het kenniscentrum en daarmee ook een link met de afdeling Marketing en Communicatie van De Haagse Hogeschool
  • Een leuk en divers team
  • Mogelijkheid om te werken voor diverse doelgroepen, bv voor de medestudenten
  • Vrijheid en ruimte voor creativiteit en ruimte om je verder te ontwikkelen.

Wie ben jij?

• Je volgt een relevante opleiding en je bent minimaal 3 maanden beschikbaar
  • Sociale media kent geen geheimen voor je
  • Je bent leergierig, enthousiast en allesbehalve verlegen
  • Je hebt ervaring met schrijven en het maken van blogs/vlogs
  • Je bent flexibel, de dagen lopen soms anders dan gepland
  • Je toont initiatief, komt zelf met voorstellen en weet van aanpakken
  • Je hebt geen moeite met het spreken en schrijven in het Nederlands en Engels

Interesse? Klinkt dit als de ideale werkplek voor jou? Stuur dan een e-mail met jouw gegevens en motivatie naar de coördinator van ons kenniscentrum, Meike de Jong, via M.S.deJong@hhs.nl. En laat bij voorkeur ook jouw skills zien in een video, tekst, vlog enz!