De Haagse Hogeschool zoekt: voorzitter & lid Raad van Toezicht

De vacature is inmiddels gesloten, reageren is niet meer mogelijk

Atrium

Let’s change. You. Us. The world. De Haagse Hogeschool daagt studenten uit om de wereld waarin zij leven, te veranderen en te verbeteren. De Haagse Hogeschool tekent er daarom voor dat studenten, docenten en onderzoekers zich in nauwe samenwerking met het werkveld samen ontwikkelen tot wereldburgers. Grenzeloos denkende mensen, die stevig in hun schoenen staan en zo uit eigen overtuiging de wereld tegemoet treden.

Vacatures Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht ziet als interne toezichthouder toe op het beleid van het College van Bestuur en op de algemene gang van zaken in de hogeschool. De voorzitter en de vicevoorzitter van de Raad van Toezicht nemen reglementair afscheid na twee termijnen als lid van de Raad van Toezicht van De Haagse Hogeschool. Hierdoor ontstaan twee vacatures.