De Haagse Hogeschool over Nederland Maakt Impact

20210529_181508

Afgelopen weekend waren Dorienne Bruinen en Michelle Berden, derdejaarsstudenten Facility Management aan De Haagse Hogeschool, aanwezig bij de topconferentie Nederland Maakt Impact. Ze zijn nóg onder de indruk van de verhalen die ze daar hebben gehoord. Michelle: “Als jonge generatie moeten we iets met de belangrijke thema’s van deze tijd zoals duurzaamheid.” Dorienne: “Dus áls je een idee hebt om een maatschappelijk probleem op te lossen en je wilt daarvoor gaan, laat je dan door niets en niemand tegenhouden.”

Beide studenten mochten zelf ook een workshop verzorgen tijdens deze topconferentie. Michelle: “Daarin hebben we vooral laten zien hoe je als facilitair manager impact kunt hebben op bijvoorbeeld de reductie van CO2-uitstoot.” De deelnemers van hun workshop waren enthousiast. Dorienne: “We voelden ons vereerd dat we ons verhaal met hen mochten delen.”

Op haar eigen LinkedIn-account schrijft Michelle: “Het was een weekend vol inspiratie en motivatie voor een impactvolle toekomst. Hopelijk volgend jaar weer!”