Op woensdag 18 januari, 2023 verschijnt het boek ‘Innoveren met labs - 2.0’. Hierin verzamelen zes onderzoekers samen met twee creatieve bureaus, lab regisseurs, overheden en andere stakeholders lessen en resultaten uit vier verschillende living lab omgevingen.  

Graag nodigen wij u uit voor deze feestelijke boeklancering tussen 14:00 en 18:00 uur in de ‘Innovation Playground’ van De Haagse Hogeschool. 

 Programma: 

14:00 Inloop 

14:15 Welkom op lab expeditie: verken nieuwe gebieden in living labs 

14:45 Keuze uit de volgende (2) workshops: 

- Bezoek aan Waterdorp – Leer meer over jezelf en anderen door de kalme wateren van Waterdorp, een klein dorp waar iedereen een ander verhaal vertelt. 

&

- Labtalk arena – Sta je open voor een leuke uitdaging? Stap dan de Labtalk arena in waar een aantal van de meest interessant lab-vragen je verleiden tot een open dialoog. 

- Mountain View – Voelt een lab project als het beklimmen van een berg, waarbij je meestal in de mist loopt? Mountain View helpt je op adem te komen en leidt je stap voor stap naar de top. 

16:00 Boekmaker panel - Officiële boeklancering met iedereen die aan het boek heeft bijgedragen – tijd voor vragen & feedback 

16:45 – 18:00  Terug op aarde: netwerkborrel 

 Wij hopen u op 18 januari te mogen verwelkomen!                                                                                              

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op via emailadres: h.geerts@hhs.nl