Welkom

Welkom op de proefstudeerpagina van de opleidingen Applied Data Science & Artificial Intelligence. Hier vind je de informatie die je nodig hebt om jouw proefstudeerdag tot een succes te maken. Lees het programma alvast goed door en bereid je voor op de colleges die je te wachten staan. Zo kom je weer een stap verder bij het maken van een goede studiekeuze.

Waar en wanneer?

  • Wat: Proefstuderen
  • Waar: vestiging Zoetermeer van de Haagse Hogeschool: Dutch Innovation Factory, Bleiswijkseweg 37E
  • Wanneer: vrijdag 10 maart 2023
  • Contactpersoon: Peter Becker p.g.becker@hhs.nl
  • Lunch: je krijgt van ons een lunch. Eventuele dieetwensen (ook vegetarisch en halal) en allergieën kun je doorgeven aan de contactpersoon.
  • Meenemen: neem een laptop mee als het kan. Wij zorgen voor een WiFi-verbinding. Tijdens de dag gebruik je je gmail account, maak deze eventueel aan als je die nog niet hebt.

Programma Proefstuderen

Hieronder vind je het programma van de proefstudeerdag: 

Tijd Activiteit
09.30 uur Inloop
10.00 uur Start met uitleg over de opleiding en introductie op programma. 
10.30 uur Start onderwijs en project. 
Door middel van korte lessen en opdrachten ervaar je waar de opleiding over gaat en hoe je bij ons leert. Je zult zien dat je aan het einde van de dag al een eenvoudig voorspellend model kunt toepassen én de resultaten voor een opdrachtgever kunt visualiseren!
12.30 uur Lunch
13.15 uur Vervolg
15.00 uur Presentaties van de resultaten en afronding
16.00 uur Einde Proefstuderen

Tot ziens op 10 maart!

Mocht je vragen hebben of kun je onverwachts niet deelnemen aan het Proefstuderen, mail dan naar Peter Becker p.g.becker@hhs.nl