Welkom

Welkom op de proefstudeerpagina van de opleiding Technische Bedrijfskunde. Hier vind je de informatie die je nodig hebt om jouw proefstudeerdag tot een succes te maken. Lees het programma alvast goed door en bereid je voor op de colleges die je te wachten staan. Zo kom je weer een stap verder bij het maken van een goede studiekeuze.

Waar en wanneer?

• Wat: Proefstuderen bij de leukste opleiding van Nederland
  • Waar: Locatie Delft, Rotterdamseweg 137
  • Wanneer: Donderdag 9 maart 2023
  • Contactpersoon: dhr. P. de Jong p.dejong-3@hhs.nl
  • Lunch: Neem zelf je lunch mee, als een echte student
  • Meenemen: Pen en Papier

Hieronder vind je het programma van de proefstudeerdag:

Tijd Activiteit

Verzamelen bij de ingang. Jullie worden opgewacht door ons in de centrale hal

10.00 - 10.30      Een korte kennismaking met TBK Delft en onze onderwijs methodes. Een aantal voorbeelden van wat je kan bereiken met een opleiding tot technisch bedrijfskundige.
10.30 - 10.45

De introductie van de opdracht waar jullie vandaag mee aan de slag gaan.

10.45 - 11.15

Een masterclass over de verschillende rollen in een proces a.d.h.v. de Jigsaw methode van een vakdocent.
11.15 - 12.00      Het ontwerpen van een product of dienst waarvoor jullie een plan gaan schrijven. OLV een industrieel ontwerper

12.00 - 12.45      Pauze en lunch met studenten van TBK. Gebruik deze tijd om vragen te stellen over het studenten leven (en misschien zelfs om te roddelen over de docenten nu je de kans hebt)
12.45 - 13.45     We gaan een productie plan en bedrijfsstrategie uitwerken. Onze experts op het gebied van ondernemen en productie staan paraat om jullie hierbij te ondersteunen
13.45 - 14.30     De mooie plannen die jullie vandaag hebben gemaakt mogen jullie presenteren aan elkaar en de rest van het docententeam. Welk plan blijft overeind? En wie moeten er terug naar de tekentafel?

Tot ziens op 9 maart!

Mocht je vragen hebben of kun je onverwachts niet kunnen deelnemen aan het proefstuderen, mail dan naar p.dejong-3@hhs.nl onder vermelding van 'proefstuderen'.