Nederland Maakt Impact: topconferentie voor jongeren

Schuilt er een leider in jou? Wil jij graag in actie komen voor een betere, rechtvaardige en veilige wereld? Meld je dan nu aan voor de eerste (online) topconferentie Nederland Maakt Impact voor jongeren van 18 – 30 jaar.

Nederland Maakt ImpactNederland Maakt Impact (NedMI) is een Nederlandse non-profit organisatie die jongeren uit alle lagen van de Nederlandse maatschappij wil verenigen om positieve veranderingen te versnellen. Dit doet NedMI o.a. door het organiseren van een jaarlijkse conferentie. De Haagse geeft 65 studenten de unieke kans om geheel kosteloos deel te nemen aan deze conferentie. De voertaal van deze conferentie is Nederlands.

Wat kun je doen op de conferentie?

  • Luister en praat mee met bekende sprekers en leiders uit het bedrijfsleven, ngo’s en andere organisaties.
  • Werk aan jouw leiderschapskwaliteiten tijdens workshops en vergroot je netwerk.

Thema’s en sprekers

Op de conferentie staan 4 thema’s centraal:

1. Onderwijs

2. Gezondheid en welzijn

3. Vrede en recht

4. Duurzaamheid.

Sprekers zijn onder meer: André Kuipers (astronaut), Johnny de Mol (programmamaker), Hans de Jong (president Philips Nederland), Michael van Praag (voorzitter NL Sportraad), Samira El Idrissi (wereldkampioen Taekwondo) en Jan Peter Balkenende (oud-premier).

Kijk voor meer info over het congres en het programma op de website van NedMI.

Datum en plaats

De conferentie vindt plaats van vrijdag 28 mei tot en met zondag 30 mei. De conferentie is geheel online te volgen. Veel sprekers en workshopleiders zullen vanuit de conferentielocatie (Fokker Terminal) hun verhaal doen en er is veel ruimte voor interactie met iedereen die online meedoet.

Aanmelden

Enthousiast? Meld je dan vandaag nog aan via het aanmeldformulier Nederland Maakt Impact.

De tickets worden verdeeld op basis van aanmelding, wees er snel bij want er is een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Je hoort binnen enkele dagen na aanmelding of je een ticket krijgt.

Nog niet overtuigd?

Yasmien Muradin (23) studeerde Communicatie aan De Haagse en is nu communicatieleider bij NedMI: “Heb jij ideeën over hoe we de wereld beter kunnen maken, maar mis je het netwerk en de tools om ze uit te voeren? Dan is deze conferentie echt iets voor jou. Laat je inspireren door de lezingen en workshops en ontmoet jongeren die net als jij een positieve verandering willen realiseren.

Ook Edwin de Wit, betrokken als strategisch ontwerper bij NedMI studeerde aan De Haagse (Industrial Design Engineering): “De conferentie gaat jou veel eyeopeners geven. En je zult ontdekken dat anderen bij jou in de buurt met dezelfde ideeën rondlopen of er al mee aan de slag zijn. Ook al ontmoeten we elkaar online, toch kun je met hen en heel veel anderen het gesprek aangaan. Laat je inspireren door alles wat je op deze conferentie zult meemaken.” Yasmien en Edwin namen allebei namens De Haagse deel aan One Young World (in 2019 respectievelijk 2018), een internationaal jongerencongres.