Geef studenten van De Haagse Hogeschool een unieke kans

Onder het motto ‘Geef de huidige generatie studenten een kans’ houdt De Haagse een crowdfundingsactie onder haar alumni. Het doel is om geld op te halen voor de sponsoring van 4 van de 6 toegangskaarten voor de One Young World summit in Den Haag. De kosten voor de 2 andere tickets zijn gedekt door een gift van de faculteit Sociaal Werk & Educatie en het Central Innovation District (CID).

Ruim 20.000 alumni uit binnen- en buitenland kregen een email met de vraag of zij een bijdrage willen geven aan de sponsoring van de toegangskaarten voor OYW.

Ook doneren?

Wil jij ook een bijdrage leveren aan een prachtige en unieke kans voor studenten van nu? Doneer dan ook! Met jouw bijdrage geef je een student van de huidige generatie een unieke kans om in contact te komen met gelijkgestemden vanuit de hele wereld.