COVID-19: studeren en werken studiejaar 2021-2022

Het coronavirus hield ons lang in de greep. Gelukkig treedt het basisscenario in werking en kunnen we de maatregelen meer en meer los (gaan) laten. Op deze pagina vind je de laatste updates en verwijzen we je doorvoor meer informatie.

Ook vind je hier een Q&A met nog enkele COVID-19 gerelateerde vragen, zoals hoe De Haagse omgaat met degeldende hygiënemaatregelen en zelftesten. De hogeschool monitort de situatie continue en anticipeert op mogelijke scenario's. Bij nieuwe ontwikkelingen wordt z.s.m. gecommuniceerd en ook wordt de Q&A aangepast.

Ik ben of word student en heb een vraag over:

Heb je een vraag over bijvoorbeeld hygiënemaatregelen, zelftesten, gezondheidsklachten en quarantaine?
Heb je een vraag over bijvoorbeeld jouw boekenlijst, introductieweek, andere praktische informatie?
  • Je ontvangt een mail van de opleiding waarvoor jij je hebt aangemeld met daarin meer informatie over je start!
  • Of kijk op deze pagina over jouw start bij De Haagse Hogeschool
Heb je een vraag over bijvoorbeeld N(B)SA, roostering, studievertraging, of andere opleidingsgerelateerde vragen?
Heb je een vraag over uitwisseling of wil stagelopen in het buitenland?
Heb je een vraag over een steuntje in de rug, studentenpsycholoog, de bibliotheek of andere diensten voor jou als student?

Ik ben medewerker en heb een vraag over:

Heb je een vraag over bijvoorbeeld de hygiënemaatregelen, zelftesten, gezondheidsklachten en quarantaine?
  • Bekijk onze Q&A!
Heb je een vraag over bijvoorbeeld het creëren van ‘quality time’ met studenten, handige tools, werkvormen om direct mee aan de slag te gaan?
Heb je een vraag over uitgangspunten voor hybride werken, arbeidsvoorwaarden, hybride onderwijs of andere praktische informatie over (weer) fysiek werken op de hogeschool?
  • Ga naar de pagina van Back2School
  • Bespreek dit binnen je team en/of met je leidinggevende

Ik ben extern en breng een bezoek aan De Haagse:

Breng je bijvoorbeeld een bezoek aan De Haagse voor het geven van een gastcollege, een afspraak met een (contact)persoon of het leveren van goederen?

• De Haagse Hogeschool verzoekt iedereen om voorafgaand aan een bezoek aan De Haagse, een zelftest uit te voeren. In de Q&A vind je antwoord op de COVID-19 gerelateerde vragen zoals onze hygiënemaatregelen en zelftesten.