Persoonlijk Leiderschap -  hoe word je de beste versie van jezelf? 

Dinsdag 19 april 2022  (19:00 – 21:30 uur) 

Zowel zakelijk als privé zijn het uitdagende tijden! Maar hoe blijf je beter bij jezelf, stel je gezonde grenzen en breng jij jouw visie vanuit zelfvertrouwen en overtuigingskracht?  

Tijdens deze training gaan we op zoek naar Persoonlijk Leiderschap, ook wel leiderschap over jezelf en jouw emoties? Zo’n 90% van ons voelen, denken en handelen gaan onbewust en daarmee niet altijd even effectief. Frustratie, twijfel of onzekerheid maakt dat we ons anders gedragen dan we zouden willen. Er ontstaat als het ware een ‘innerlijk conflict’ in jezelf. Op dat moment ben je niet congruent en overtuigend. In sommige gevallen leidt het zelfs tot ‘self fulfilling prophecies’. Door aan de slag te gaan met jouw onbewuste patronen krijg je meer zelfinzicht en keuze in bewust gedrag. Een belangrijke stap in het realiseren van Persoonlijk leiderschap!  

Doorbreek de cirkel

Tijdens deze training krijg je krachtige tools aangereikt om onbewuste patronen te herkennen en doorbreken. Af en toe zul je worden uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen.

Tijdens de training ga je aan de slag met: 

 • Jouw pijn-plezier mechanisme (o.a. vermijdingspatronen)
 • Persoonlijke triggers en inzichten
 • Self fulfilling prophecy 'loops'
 • Negatieve en belemmerende overtuigingen
 • Stress reductie technieken
 • Gedragsstrategieën  
 • Diverse gedachte- en denkstrategieën 
 • Praktische informatie

  Doelgroep
  Alumni en afstudeerders van De Haagse Hogeschool.

  Taal
  De training wordt gegeven in het Nederlands.

  Programma
  Vanaf 18.30 uur ben je welkom voor een kop thee of koffie. We starten met de training om 19.00 uur en sluiten het inhoudelijke programma af om 21.30 uur. Daarna lopen we naar Café Xieje voor een drankje.

  Locatie
  De training vindt plaats in de Speakers’ Corner op de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool.

  Kosten
  Voor de training vragen we een eigen bijdrage van 15 euro voor afstudeerders en 25 euro voor alumni. Hiervoor krijg je:

  • training
  • koffie / thee
  • drankjes tijdens de netwerkborrel

  NB: Bij verhindering is restitutie van de deelnamekosten niet mogelijk. De trainingen gaan door bij minimaal 20 inschrijvingen. Vervalt een training wegens te weinig aanmeldingen, dan worden de deelnamekosten voor die training teruggestort.

  Aanmelden
  Aanmelden en betalen kan via het online formulier. De uiterste datum om je aan te melden voor deze training is maandag 18 april 2022.

  Over de trainer
  Berry de Boer is trainer-coach bij NLP-NU, een opleidingsinstituut waarvan hij en compagnon Edwin Luijendijk de oprichters zijn. Met Berry de Boer12 jaar ervaring in interim- en changemanagement weet Berry hoe belangrijk communicatie is in veranderende omgevingen. In zijn optiek is NLP de sleutel naar de juiste gedragsverandering om succes, transformatie en verbinding te realiseren binnen organisaties en teams. Berry is alumnus van de TH Rijswijk (een van de voorlopers van De Haagse Hogeschool), waar hij in 1997 afstudeerde in Technische Bedrijfskunde.

  Meld je nu aan!