Hoe kijken alumni terug op deze masteropleiding? Twee oud-studenten geven de meerwaarde van de studie mooi weer.

Ik ben lang werkzaam binnen de politie. Tijdens en na afronding van mijn studie Master Risicomanagement heb ik in twee jaar tijd twee keer promotie gemaakt. Binnen onze organisatie bestaat een grote behoefte aan risicomanagementexpertise op strategisch niveau. Toen ik aan deze studie begon, was ik inspecteur. Nu ik haar heb afgerond, ben ik commissaris. Met de doorontwikkeling die ik zelf op het vakgebied van risicomanagement hebt gemaakt én met mijn twee promoties in een korte periode, kan ik zonder meer stellen dat de studie mij heel veel heeft gebracht.

Oud-student Master Risicomanagement

Tijdens mijn studie Master Risicomanagement was ik werkzaam als Risk Analist bij een uitvaart-organisatie. Na afronding van mijn studie heb ik met succes gesolliciteerd naar de functie van Non Financial Risk Manager bij een grote bank in Nederland. Zonder het diploma en de titel Master of Science op het vakgebied van risicomanagement had ik deze baan nooit gekregen en was ik ‘op de stapel beland’. Ik heb in twee jaar tijd een enorme persoonlijk ontwikkeling doorgemaakt. De opleiding heeft voor mij veel meerwaarde gehad en heeft mij veel gebracht.

Oud-student Master Risicomanagement