Gebruik ons gebouw of voorzieningen

De Haagse Hogeschool stelt haar gebouw graag ter beschikking voor externe evenementen en activiteiten. Dat willen we wel voorbehouden aan evenementen die een inhoudelijke verbinding hebben met de hogeschool en betrekking hebben op voor ons relevante thema’s. En bij voorkeur evenementen waarbij een vorm van samenwerking mogelijk is. Bijvoorbeeld een inhoudelijke samenwerking in het programma, toegankelijkheid van het evenementen voor onze studenten en medewerkers of participatie van studenten bij de organisatie.

Naast veelsoortige onderwijsruimtes beschikken we over een aantal algemene ruimtes, geschikt voor kleine en grotere evenementen, zoals een theaterzaal (Aula), een overdekt binnenplein en een amfitheater (Speakers’ Corner). Ook de onderwijsruimtes zelf zijn - op het moment dat er geen onderwijs plaatsvindt - te gebruiken voor bijeenkomsten en evenementen. Ook beschikken we over een eigen Evenementenbureau die evenementen kan faciliteren. Naast de inhoudelijke voorwaarden die wij aan het evenement stellen, moet ook rekening gehouden worden met het gegeven dat De Haagse Hogeschool een onderwijsinstelling is en dat het onderwijs altijd voorrang krijgt. Toewijzing van ruimtes is dus afhankelijk van de planning van het onderwijs.

Het is verstandig om rekening te houden met de aanwezigheid van studenten. Het is ook één van de charmes van het gebouw op doordeweekse dagen; de constante beweging en verandering in en rondom het gebouw, waar circa 26.000 studenten en medewerkers gebruik van maken.

Contact

Het Evenementenbureau helpt graag. Bijvoorbeeld met een passend advies of een ‘plan van aanpak’ voor een evenement. Meer weten? Neem contact op. Telefonisch bereikbaar op 070 - 445 8022 of via evenementenbureau@hhs.nl

Aanvragen van een offerte? Vul het aanvraagformulier Evenementenbureau in.

Bekijk onze ruimtes:

Aula

De Aula is een multifunctionele theaterzaal (met 2 balkons) en biedt plaats aan maximaal 500 bezoekers, maar is ook uitermate geschikt voor een kleiner gezelschap. De zaal is onder andere geschikt voor congressen, symposia, presentaties, debatten of concerten. De belichting van het podium en de sprekers en het regelen van het geluid wordt verzorgd door een professionele licht- en geluidstechnicus.

• Theater: 503 personen
  • AVM: Projectiescherm 600 x 600
  • Uitgebreid geluid en licht mogelijk

Aula

Atrium

Het Atrium is de overdekte binnenhal van de hogeschool. Het Atrium heeft een oppervlakte van ruim 1000 m2 en is voorzien van een halfrond podium van ongeveer 30 m2. Tijdens lestijden wordt het Atrium voornamelijk gebruikt als ontmoetingsplek voor studenten. Een gedeelte van het Atrium kan echter wel gebruikt worden bijvoorbeeld als locatie voor de catering bij een evenement. In de weekenden is het hele Atrium te gebruiken voor bijvoorbeeld beurzen, informatiemarkten of grote plenaire bijeenkomsten.

• Theater: 600 personen
  • Receptie: 800 personen
  • Marktkramen: 30 stuks

870x580_atrium

Speakers' Corner

De Speakers’ Corner is een amfitheater en biedt plaats aan maximaal 120 bezoekers. Deze ruimte is onder andere geschikt voor lezingen, presentaties, debatten en kleine concerten. De Speakers' Corner heeft een vaste opstelling en is voorzien van een houten tribune inclusief kussens en moderne audiovisuele apparatuur.

• Theater: 120 personen
  • AVM: 2 schermen. Eigen laptop kan aangesloten worden. Microfoons via de receptie.

870x580_speakerscorner

Lighthouse Café

Het Lighthouse Café is een groot café-restaurant annex ruimte voor borrels en kleine evenementen. De ruimte is onder andere geschikt voor informeel werkoverleg, om af te spreken met gasten of om gewoon even te gaan zitten werken met een lekkere kop koffie.

• Openingstijden Espressobar
  • Maandag t/m donderdag 08:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag 08:00 - 17:00 uur
  • Openingstijden Restaurant
  • Maandag t/m donderdag 09:00 - 20:00 uur
  • Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
  • Diner: 36 personen
  • Receptie: 65 personen tussen lichtbakken. 80 Personen incl. banken.
  • Faciliteiten/vast meubilair: Drie ronde vast banken
  • AVM: Geen

870x580_lighthousecafe

Expo Room

De Expo Room is direct gelegen onder de Speakers’ Corner. Dit maakt de ruimte uitermate geschikt als pauzeruimte tijdens bijeenkomsten in de Speakers' Corner, Mandela Room, Kennedy Room of in de achterliggende collegezalen. Tevens is de ruimte geschikt voor exposities.

• Receptie: 100 personen
  • Faciliteiten/vast meubilair: statafels
  • AVM: Geen

870x580_exporoom

Kennedy Room

De Kennedy Room is een ruimte die onder andere geschikt is voor lezingen, presentaties en uitreikingen. De ruimte is gelijk aan de Mandela Room, alleen gespiegeld.

• Capaciteit theateropstelling: 32 personen
  • Faciliteiten/vast meubilair: 32 stoelen
  • AVM: Scherm, PC

870x580_kennedyroom

Mandela Room

De Mandela Room is een ruimte die onder andere geschikt is voor lezingen, presentaties en uitreikingen. De ruimte is gelijk aan de Kennedy Room, alleen gespiegeld.

• Capaciteit theateropstelling: 32 personen
  • Faciliteiten/vast meubilair: 32 stoelen
  • AVM: Scherm, PC

870x580_mandelaroom

Innovation Playground

De Innovation Playground is een ruimte voor multidisciplinaire projecten, voor onderzoek en ontwikkeling van ideeën. Hier wordt samen leren (‘blended learning’) zichtbaar. Met state-of-the art IT-tools, maar ook gewoon met prik-, plak- en schrijfborden, werktafels en vooral veel ruimte.

Innovationplayground