The Lighthouse

The Lighthouse organiseert een innovatief en multidisciplinair activiteitenprogramma op het gebied van cultuur, onderwijs en samenleving op De Haagse Hogeschool.

Voor inspiratie en ontmoeting

Met informerende, inspirerende en afwisselende activiteiten biedt The Lighthouse ruimte voor lezingen, discussie en debat, persoonlijke verhalen, workshops, tentoonstellingen, films en performances die je aan het denken zetten. AtriumSpraakmakende thema’s die relevant zijn voor De Haagse Hogeschool ingegeven door actualiteit en maatschappelijke vraagstukken. medewerkers en geïnteresseerden.

De activiteiten van The Lighthouse vinden plaats in en rondom het Atrium in de hoofdvestiging van De Haagse Hogeschool. De toegang tot alle lezingen, presentaties, tentoonstellingen en overige activiteiten is altijd gratis.

Samenwerken

Het programma is ontwikkeld samen met mensen van binnen en buiten De Haagse Hogeschool. We staan open voor ideeën en initiatieven voor activiteiten van onze studenten en medewerkers en van externe relaties. Samen met het team van The Lighthouse creëren we ideeën voor inspirerende activiteiten die onze geest scherpen en resulteren in de verbindingen met de wereld om ons heen.

Contact The Lighthouse

Wil je samen met The Lighthouse een activiteit of evenement organiseren? Laat het ons weten! Je kunt direct contact opnemen met Annelies van Rosmalen, programmamanager The Lighthouse.

Annelies van RosmalenAnnelies van Rosmalen
070 - 445 7530 / 06 - 52 46 80 23
lighthouse@hhs.nl

Meer weten? Bezoekdan de The Lighthouse website.