Studeren en werken in tijden van corona

Het coronavirus heeft veel invloed op het studeren en werken op onze hogeschool. We kunnen ons goed ​voorstellen dat je veel vragen hebt. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie over alle maatregelen die ​op onze hogeschool van toepassing zijn.

De taskforce 1,5 meter monitort de situatie continu en anticipeert op mogelijke scenario's. Bij nieuwe ontwikkelingen wordt z.s.m. gecommuniceerd en ook wordt de Q&A aangepast.

Covid_13-11_ned@300x
2 CVD-Button-NL2@2x
3 CVD-Button-NL-EN3@2x

Veelgestelde vragen

We hopen jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail naar anderhalvemeter@hhs.nlVoor persoonlijke vragen of afspraken rondom werk of studie wordt altijd doorverwezen naar de betreffende opleiding of leidinggevende. Heb je COVID-19 gerelateerde gezondheidsklachten? In dit stappenplan kun je zien wat je moet doen. Kijk voor meer informatie ook onder Algemeen > COVID-19 gezondheidsklachten.

• Maatregelen in en om de Hogeschool
  • Aanwezigheid
  • COVID-19 gezondheidsklachten
  • Faciliteiten