Tips, FAQ's en verhalen

Je weet misschien inmiddels welke deeltijdstudie je wil volgen. Maar weet je ook hoe het écht is om deeltijd te studeren bij De Haagse? Of ben je nog op zoek naar tips en antwoorden op veelgestelde vragen? Onze deeltijd studenten, alumni en docenten weten dat het beste uit te leggen.

Een groep studenten overlegt aan een tafel Tips en veelgestelde vragen

Lees verhalen en tips van onze deeltijd studenten en docenten en lees antwoorden op veel gestelde vragen.

Een deeltijd alumnus poseert trots voor een foto tijdens haar diploma uitreiking Alumnus aan het woord

Ashna Paltansing heeft twee deeltijd studies aan De Haagse Hogeschool gevolgd en deelt haar ervaringen.

Een Pabo-alumnus zit achter haar bureau in de klas en kijkt de camera in Pabo-alumnus aan het woord

Jantien de Jonge schreef zich in voor de deeltijdvariant van de Pabo. Ze vertelt hoe het studeren in deeltijd haar is bevallen.

Een jongeman kijkt de camera in Student aan het woord

Deeltijd student Philip Korff de Gidts vertelt wat zijn deeltijd studie Bedrijfskunde hem tot nu toe al oplevert.

Een docent staat voor een oranje achtergrond en kijkt de camera in Docent aan het woord

Docent Battal Karakaya vertelt over het flexibiliseren van de deeltijd opleidingen Commerciële Economie en Finance & Control.