Tips, FAQ's en verhalen

Je weet misschien inmiddels welke deeltijdstudie je wil volgen. Maar weet je ook hoe het écht is om deeltijd te studeren bij De Haagse? Of ben je nog op zoek naar tips en antwoorden op veelgestelde vragen? Onze deeltijd studenten, alumni en docenten weten dat het beste uit te leggen.

deeltijd-tips-en-veelgestelde-vragen Tips en veelgestelde vragen

Lees verhalen en tips van onze deeltijd studenten en docenten en lees antwoorden op veel gestelde vragen.

alumnus aan het woord Alumnus aan het woord

Ashna Paltansing heeft twee deeltijd studies aan De Haagse Hogeschool gevolgd en deelt haar ervaringen.

Student aan het woord Student aan het woord

Deeltijd student Philip Korff de Gidts vertelt wat zijn deeltijd studie Bedrijfskunde hem tot nu toe al oplevert.

docent-Battal-Karakaya Docent aan het woord

Docent Battal Karakaya vertelt over het flexibiliseren van de deeltijd opleidingen Commerciële Economie en Finance & Control.