Kom kijken of het klikt!

Bezoek onze online Open dag op zaterdag 6 februari

een vrouw kijkt in de camera met naast haar de tekst "Kom kijken of het klikt!"

Wil jij studeren naast je werk en ben je nieuwsgierig naar ons deeltijd aanbod? We hadden je graag 6 februari tijdens onze Deeltijd Open dag verwelkomd op onze hoofdvestiging in Den Haag. Helaas is dat vanwege de maatregelen door het coronavirus niet mogelijk.

Om jou toch zo goed mogelijk te helpen bij het oriënteren op ons deeltijd aanbod, bieden onze deeltijd opleidingen 6 februari diverse live webinars aan. Kom kijken of het klikt, meld je aan en oriënteer je op onze deeltijd bachelors en associate degrees.

Hoe ziet onze online Open Dag eruit?

Onze online Open dag vindt op zaterdag 6 februari plaats van 10.00 - 14.00 uur. In plaats van door de voordeur van een van onze vestigingen binnen te wandelen, meld je je nu aan voor een webinar.

De volgende deeltijd opleidingen bieden een webinar aan:

Associate Degree

HBO Bachelor

Hoe werkt het?

De docenten van onze opleidingen verzorgen de webinars. Als je je hebt aangemeld voor de online Open dag, ontvang je een link in je mailbox waarmee je de webinar van jouw keuze op zaterdag 6 februari live kunt volgen. Tijdens het webinar kun je vragen stellen via de chat.

De webinars van de opleidingen worden tussen 10:00-14.00 gegeven. De exacte tijdstippen per webinar ontvang je per mail 1 dag vóór online Deeltijd Open Dag.

Vragen over toelatingseisen, studiekeuzeadvies en persoonlijke omstandigheden.

Wil jij zeker weten of jij de juiste de juiste papieren hebt om de opleiding van je keuze te kunnen vragen? Voor al je vragen over toelating, collegegeld, aanmelden en/of inschrijven, kun je contact opnemen met onze Studentservices Desk via csi@hhs.nl of lees hier meer info.

Heb je hulp nodig bij het maken van je studiekeuze? Onze studiekeuzeadviseurs zijn bereikbaar via studycareer@hhs.nl. Als je je telefoonnummer meestuurt, belt een studiekeuzeadviseur je terug.

Voor vragen en advies over studeren in combinatie met persoonlijke omstandigheden of studeren met een functiebeperking? Neem dan contact op met onze decaan   Mieke Ridder via m.ridder@hhs.nl   Als je je telefoonnummer meestuurt, belt de decaan je terug.

Meer weten over deeltijd aan De Haagse

Tips, tricks & FAQ’s

Hoe is het om te studeren naast je werk? Wat komt erbij kijken en hoe zorg je voor de goede balans? Op onze deeltijdpagina vind je antwoord op dit soort vragen en lees je verhalen en tips van onze deeltijd studenten.

Neem een kijkje in onze vestigingen

Loop jij straks rond in het bruisende atrium van ons hoofdgebouw in Den Haag of voel jij je thuis tussen innovatieve IT-'ers in onze vestiging Zoetermeer? Je krijgt vast een voorproefje via onderstaande beeldcollage twee vestigingen waar deeltijdstudies worden gegeven.

Vragen Post-hbo of master

Heb je nog vragen over een post-hbo of masteropleiding? Neem contact op met The Hague Graduate school via 070 - 445 89 00 of info-thgs@hhs.nl.