Starten met je deeltijd studie in februari

20180130_Pabo_Maarten_Wright_HHS-1

Wil je in 2021 starten met het volgen van een deeltijdstudie en wil je niet wachten tot september 2021? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Onze deeltijdopleidingen Social Work, Voeding & Diëtetiek en PABO hebben een tweede startdatum, namelijk 1 februari. Heel prettig als je je goede voornemens in het nieuwe jaar gelijk in de praktijk wilt brengen. Je kunt je voor een van de deeltijdopleidingen aanmelden tot en met 31 januari 2021.

Huidtherapie in deeltijd studeren? Meld je uiterlijk 15 januari aan
Let op: Ook voor de deeltijdopleiding Huidtherapie moet je je eerder aanmelden, namelijk 15 januari. Deze studie start wél in september 2021, maar heeft een numerus fixus, ofwel een beperkt aantal plaatsen. Na 15 januari 2021 is aanmelden voor de opleiding Huidtherapie niet meer mogelijk. Wees er dus snel bij.

Wil je meer weten over deeltijdstuderen aan De Haagse Hogeschool? Bekijk hier meer informatie en lees tips van huidige deeltijdstudenten.

Contact met de opleiding?
Ben jij enthousiast en wil jij direct contact opnemen met een (student) van deze opleidingen? Dat kan hier: Voeding en Diëtiek, Huidtherapie, PABO en Social Work.

Start 1 februari met deze opleidingen

20180907_Huidtherapie_dt_HHS-20-lowres

Huidtherapie deeltijd
Als huidtherapeut help je de zieke of beschadigde huid mooier en beter te maken. Daarnaast ga je met patiënten in gesprek, want ook de emotionele kant van een huidaandoening heeft aandacht nodig.

20180124_Pabo_Aschraf_Amri_HHS-8

PABO flexibele deeltijd
Wil je je inzetten voor de toekomst van een kind en spreekt onderwijs jou aan? Bij de PABO flexibele deeltijd leer je hoe je basisschoolkinderen kunt inspireren en motiveren zodat ze volledig tot hun recht komen.

socialwork

Social Work flexibele deeltijd en duaal
Je bent al werkzaam in het sociale domein en wil hogerop. Je wilt je kennis leren toepassen, vaardigheden uitbreiden en bijdragen aan verbeteringen in het sociale domein.

V-DWF161013WS032-lowres

Voeding & Diëtetiek deeltijd
Je hebt al wat jaren werkervaring, maar het blijft kriebelen: je wilt meer weten over alles wat met gezondheid en voeding te maken heeft.

Lees meer over deeltijd Bekijk alle deeltijdopleidingen