Flexibel deeltijd studeren iets voor jou?

 

Flexibele deeltijd studies


Om als professional een studie naast je werk en privéleven te combineren, kun je wel wat flexibiliteit in je studie gebruiken. Als het even druk is op werk of als het thuisfront om je aandacht vraagt: er zijn allerlei redenen waarom je je studie langzamer of juist sneller wil afronden. Wil je je eigen leerroute bepalen en in je eigen tempo studeren? Dan is flexibel deeltijd studeren aan De Haagse Hogeschool écht iets voor jou. 

Studeren op de manier die bij je past
Je combineert jouw studie met werk en privé. De Haagse biedt leermiddelen digitaal aan, zodat je zelf kiest wanneer je wat wil doen. Waar mogelijk bieden we onderwijs op maat en is er ruimte voor je eigen keuzes in het studieprogramma. Ook is het mogelijk om vrijstellingen te verkrijgen, waardoor je een opleiding versneld kunt afronden. We bieden onderwijs op maat. Wil jij bijvoorbeeld meer over een specifiek onderwerp weten, dan kan dat. Alleen de leeruitkomsten voor het behalen van een diploma staan vast. Jij bepaalt dus hoe je studeert en het tempo waarin je dat doet.

Online en on-site onderwijs
Op een vaste dag per week geven we on-site onderwijs. Lukt het niet om erbij te zijn? Geen punt. Al het lesmateriaal en de leeruitkomsten zijn het hele jaar online beschikbaar. Ook krijg je toegang tot de learning community. 

Toetsen van kennis en ervaring
De toetsen zijn vooral heel praktijkgericht, waarbij je je opgedane kennis gelijk in de praktijk toepast. Soms wordt je kennis getoetst. Vaak wordt er getoetst door middel van beroepsproducten, dat wil zeggen dat je werkt aan vraagstukken die voor jouw werkveld relevant zijn. 
Toetsen kun je het hele jaar door inleveren. Na 15 werkdagen ontvang je een beoordeling. Zo bouw je verder aan je kennis en ervaring. 

Enthousiast geworden? 
Alle opleidingen starten 1 september en sommige opleidingen starten ook in februari.  Bekijk hieronder ons aanbod van flexibele deeltijd opleidingen. 

Flexibele Deeltijd Opleidingen

Filteren op Leeg alle filters
Lestaal
Vorm (1)
Duur
Locatie
Vooropleiding Let op! Het kan zijn dat er extra toelatingseisen gelden voor jouw profiel. Bekijk hiervoor de opleidingspagina.
Toon meer opleidingen
Er zijn geen resultaten

Op basis van jouw keuzes hebben we helaas geen passend aanbod kunnen vinden.