Hoe ver ben jij met je studiekeuze?

Ik weet het bijna zeker

Het lijstje met jouw favoriete opleidingen is niet zo lang. Misschien staan er zelfs maar twee op. Je weet het bijna zeker, alleen wil je nog wat laatste dingen vergelijken. Overweeg eens om via een online formulier op onze website je vragen te stellen aan een student die de opleiding nu al doet. Of misschien nog leuker: loop live een dagje met een student mee. Zo zie je echt hoe het is!

In deze verdiepende fase kan je onder andere:

• Opleidingen met elkaar vergelijken
  • Een dagje meelopen met een student
  • Contact zoeken met de opleiding via onze website
Ontdek de studiekeuzeactiviteiten voor deze fase Ontdek onze opleidingen

Waar kan je in deze fase mee aan de slag?

Onze online studiekeuzeactiviteiten

Een studie kiezen begint vaak op je mobiel of laptop. Zeker in deze bijzondere tijd met coronamaatregelen is dit een goede manier om je te oriënteren op een studie. Lees opleidingsinformatie, doe een test of bekijk een filmpje met webinar of rondleiding op een van onze locaties.

Onze studiekeuzeactiviteiten op locatie

Een digitale rondleiding of een filmpje kijken kan je al een goede indruk geven, maar écht sfeerproeven kan je het best door op een van onze locaties langs te komen en te praten met onze docenten en studenten. Bijvoorbeeld tijdens een Open Dag of een dagje proefstuderen. We hopen je gauw weer live te mogen verwelkomen!

Contact over jouw studiekeuze

Als je rondloopt met vragen kan je altijd bij ons terecht. Bijvoorbeeld bij een studiekeuzeadviseur. Heb je al een opleiding op het oog? Ga dan naar de opleidingspagina’s en kijk bij “Praktische informatie” voor de contactmogelijkheden met de opleiding of een student. Ook vind je hier vaak een Instagram of Facebook-account van de opleiding om vast te volgen.