Online Meet & Matchdagen
14 en 15 juni 2021

Studiekeuzeworkshop

De online Meet & Matchdagen zijn een aanvulling op de Studiekeuzecheck en onderdeel van een goede voorbereiding op jouw studie aan De Haagse Hogeschool. Hét moment om nog eens goed te kijken of de inhoud van de door jou gekozen opleiding bij jou past. Daarnaast is het een goede gelegenheid om je toekomstige docenten en medestudenten te ontmoeten. Tot slot informeren we je die dag ook alvast over de start van het collegejaar.

Online Meet & Matchdagen, voor wie?

Heb jij je via Studielink aangemeld voor een opleiding bij De Haagse Hogeschool voor collegejaar 2021-2022? Dan nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan onze online Meet & Matchdagen op 14 en 15 juni. Hieronder vind je de opleidingen die een online Meet & Matchdag aanbieden. Alvast benieuwd naar het programma? Klik op de link van jouw opleiding.

Maandag 14 juni 2021

Dinsdag 15 juni 2021

Sommige opleidingen bieden de online Meet & Matchdag aan op een ander moment dan op 14 of 15 juni. Hier ontvang je dan vanuit de opleiding een mail over. Mocht je hier nog vragen over hebben dan kun je deze stellen via opendag@hhs.nl. Vermeld hierbij dan ook de opleiding waarvoor jij je hebt ingeschreven.

Instagram Live

Op het Instagram account van Campus van De Haagse Hogeschool @campushhs start op 14 en 15 juni om 15.30 uur een livestream. Huidige studenten laten dan alle faciliteiten van de school zien en vertellen hierover in het Nederlands en Engels. Ook kun je al jouw vragen aan ze stellen. We zien je graag daar!

Contact

Heb je nu al een vraag aan een opleiding? In de programma's hierboven kun je de contactgegevens van deze opleiding vinden. Als je iets wilt weten over een andere opleiding kun je de contactgegevens vinden via de opleidingspagina's. Heb je nog vragen over de online Meet & Matchdagen? Stel deze dan via opendag@hhs.nl.