Meet & Match

Studiekeuzeworkshop

Meet & Match is een aanvulling op de Studiekeuzecheck en onderdeel van een goede voorbereiding op jouw studie aan De Haagse Hogeschool. Hét moment om nog eens goed te kijken of de inhoud van de door jouw gekozen opleiding bij jou past. Daarnaast is het een goede gelegenheid om je toekomstige docenten en medestudenten te ontmoeten. Tot slot informeren we je die dag ook alvast over de start van het collegejaar, zoals de introductiedagen (en eventueel het introductiekamp).

Wanneer vindt Meet & Match plaats?

Meet & Match wordt in juni aangeboden. De datum kan per opleiding verschillen. Het kan zijn dat je een dag kunt kiezen of dat je op 2 dagen wordt verwacht. Kijk in onderstaand overzicht op welke dag de opleiding van jouw keuze Meet & Match aanbiedt! Dus zet deze datum nu alvast
in je agenda (save the date)! Zodat je er zeker van bent dat je deze dag(en) kunt deelnemen!

Hoe meld ik me aan?

Belangrijk om te weten: het is niet mogelijk je voor Meet & Match aan te melden via de website! Alleen als jij je hebt ingeschreven voor een opleiding, word je uitgenodigd voor dit event. De opleiding stuurt je in de maand mei een officiële uitnodiging per e-mail of post waarin precies wordt uitgelegd hoe jij je kunt aanmelden en waar en hoe laat je wordt verwacht.

In mei vind je op deze pagina ook het uitgebreide Meet & Match programma van jouw opleiding.

Wij registeren jouw aanwezigheid tijdens de Meet & Match dagen en zien jouw deelname als een blijk van motivatie.

Deelnemende opleidingen per faculteit

Bestuur, Recht en Veiligheid

Business, Finance & Marketing

Gezondheid, Voeding & Sport

IT & Design

Management & Organisatie

Sociaal Werk & Educatie

Technologie, Innovatie & Samenleving

Let op: niet alle opleidingen bieden Meet & Match aan. Staat jouw opleiding niet in deze lijst? Dan ontvang je ruim voor aanvang (rond juli/augustus) meer informatie over de start van het collegejaar zoals boekenlijst, rooster, introductieprogramma, et cetera. Heb je een vraag aan je opleiding? Kijk dan hieronder bij contact. Bekijk de Engelstalige Meet & Match pagina voor meer informatie over de Engelstalige opleidingen die deelnemen aan Meet & Match.

Contact

Heb je een vraag over Meet & Match? Vanaf 15 mei staan hier de programma’s en e-mailadressen van de contactpersonen vermeld. Rond die datum ontvang je ook een uitnodigingsbrief vanuit de opleiding van jouw keuze. Hierin staat precies hoe jij je kunt aanmelden voor Meet & Match.

Heb je nu alvast een vraag aan de opleiding? Zoek de contactgegevens van jouw opleiding via het opleidingsoverzicht van de bachelors. Heb je een algemene vraag over Meet & Match? Stel deze dan via meetmatch@hhsnl

Na deelname

Leuk dat je hebt deelgenomen aan het Meet & Match programma. We zijn benieuwd naar je mening en vragen je om deze enquête in te vullen. Alvast bedankt.