Meet & Match

Studiekeuzeworkshop

Meet & Match is een aanvulling op de Studiekeuzecheck en onderdeel van een goede voorbereiding op jouw studie aan De Haagse Hogeschool. Hét moment om nog eens goed te kijken of de inhoud van de door jouw gekozen opleiding bij jou past. Daarnaast is het een goede gelegenheid om je toekomstige docenten en medestudenten te ontmoeten. Tot slot informeren we je die dag ook alvast over de start van het collegejaar, zoals de introductiedagen (en eventueel het introductiekamp).

Wanneer vindt Meet & Match plaats?

Meet & Match wordt in juni aangeboden. De datum kan per opleiding verschillen. Het kan zijn dat je een dag kunt kiezen of dat je op 2 dagen wordt verwacht. Kijk in onderstaand overzicht op welke dag de opleiding van jouw keuze Meet & Match aanbiedt! Dus zet deze datum nu alvast
in je agenda (save the date)! Zodat je er zeker van bent dat je deze dag(en) kunt deelnemen!

Hoe meld ik me aan?

Belangrijk om te weten: het is niet mogelijk je voor Meet & Match aan te melden via de website! Alleen als jij je hebt ingeschreven voor een opleiding, word je uitgenodigd voor dit event. De opleiding stuurt je rond 15 mei een officiële uitnodiging per e-mail of post waarin precies wordt uitgelegd hoe jij je kunt aanmelden en waar en hoe laat je wordt verwacht.

Vanaf 15 mei vind je op deze pagina ook het uitgebreide Meet & Match programma van jouw opleiding.

Wij registeren jouw aanwezigheid tijdens de Meet & Match dagen en zien jouw deelname als een blijk van motivatie.

Deelnemende opleidingen per faculteit

Bestuur, Recht en Veiligheid

• Bestuurskunde / Overheidsmanagement - vrijdag 9 juni
  • HBO-Rechten - Je ontvangt vanaf 1 juni 2017 een uitnodiging voor een individueel Meet & Match gesprek
  • Integrale Veiligheidskunde - donderdag 29 juni
  • International & European Law - datum volgt

Business, Finance & Marketing

• Accountancy - maandag 19 juni en maandag 26 juni (let op: je wordt beide dagen verwacht)
  • Bedrijfseconomie - maandag 19 en maandag 26 juni (let op: je wordt beide dagen verwacht)
  • Commerciële Economie - maandag 26 juni en dinsdag 27 juni (let op: je wordt beide dagen verwacht)
  • International Business and Management Studies - donderdag 15 juni of vrijdag 16 juni (of 17,18 of 21 augustus voor internationale studenten)
  • International Financial Management & Control - de opleiding stuurt je een uitnodiging voor een individueel Meet & Match gesprek
  • Small Business & Retail Management - woensdag 28 juni of donderdag 29 juni

Gezondheid, Voeding & Sport

• HBO-V - maandag 26 juni
  • International Sport Management - je ontvangt van de opleiding meer informatie en een uitnodiging voor een gesprek via Skype
  • Mens en Techniek | Bewegingstechnologie - dinsdag 27 juni
  • Opleiding tot Leraar Lichamelijke Opvoeding (HALO) - maandag 26, dinsdag 27 of woensdag 28 juni
  • Sportkunde | Sportmanagement - dinsdag 27 juni of donderdag 29 juni
  • Voeding en Diëtetiek - maandag 26 juni

IT & Design

• Communication and Multimedia Design - donderdag 29 juni
  • HBO-ICT - dinsdag 27 juni

Management & Organisatie

• Bedrijfskunde MER - dinsdag 27 juni
  • Communicatie - dinsdag 27 juni
  • European Studies - woensdag 28 juni
  • Facility Management - dinsdag 27 juni of donderdag 29 juni
  • Human Resource Management - woensdag 28 juni
  • International Communication Management -  vrijdag 16 juni

Sociaal Werk & Educatie

• PABO (Opleiding tot Leraar Basisonderwijs) - maandag 26 juni, dinsdag 27 juni en donderdag 29 juni
  • Pedagogiek - dinsdag 27 juni of donderdag 29 juni
  • Social Work - maandag 12 juni

Technologie, Innovatie & Samenleving

• Bouwkunde - dinsdag 27 juni
  • Civiele Techniek - dinsdag 27 juni
  • Industrieel Product Ontwerpen - donderdag 29 juni
  • Industrial Design Engineering - woensdag 28 juni
  • Mechatronica - datum volgt
  • Ruimtelijke Ontwikkeling | Climate Management - dinsdag 27 juni
  • Technische Bedrijfskunde - datum volgt
  • Toegepaste Wiskunde - donderdag 29 juni
Let op: niet alle opleidingen bieden Meet & Match aan. Staat jouw opleiding niet in deze lijst? Dan ontvang je ruim voor aanvang (rond juli/augustus) meer informatie over de start van het collegejaar zoals boekenlijst, rooster, introductieprogramma, et cetera. Heb je een vraag aan je opleiding? Kijk dan hieronder bij contact. Bekijk de Engelstalige Meet & Match pagina voor meer informatie over de Engelstalige opleidingen die deelnemen aan Meet & Match.

Contact

Heb je een vraag over Meet & Match? Vanaf 15 mei staan hier de programma’s en e-mailadressen van de contactpersonen vermeld. Rond die datum ontvang je ook een uitnodigingsbrief vanuit de opleiding van jouw keuze. Hierin staat precies hoe jij je kunt aanmelden voor Meet & Match.

Heb je nu alvast een vraag aan de opleiding? Zoek de contactgegevens van jouw opleiding via het opleidingsoverzicht van de bachelors. Heb je een algemene vraag over Meet & Match? Stel deze dan via meetmatch@hhsnl