Meet & Matchdag bij Accountancy

Welkom

Welkom op de Meet & Match pagina van de opleiding Acountancy. Hier vind je de inhoud van het Meet & Match programma, lees je hoe laat en waar je wordt verwacht. Lees het alvast goed door en zet de datum in je agenda (save the date)!

Waar en wanneer?

• Wat: Meet & Matchdag
  • Waar: Online
  • Wanneer: dinsdag 15 juni 2021 vanaf 16.00 uur
  • Contactpersoon: Dhr. Vikaash Koeldiep v.b.koeldiep@hhs.nl
  • Link naar de sessie Let op! Gebruik een Chrome of Firefox browser om de sessie te openen.

Hieronder vind je het programma van de Meet & Match dag:

TijdActiviteit
16.00 - 16.15 uurGet up to speed voor de zomervakantie! Presentatie over wat je kan verwachten in jaar 1
16.15 - 16.35 uurErvaringen van huidige studenten over jaar 1
16.35 - 17.00 uurVragen

Instagram Live

Op het Instagram account van Campus van De Haagse Hogeschool @campushhs start op 14 en 15 juni om 15.30 uur een livestream. Huidige studenten laten dan alle faciliteiten van de school zien en vertellen hierover in het Nederlands en Engels. Ook kun je al jouw vragen aan ze stellen. We zien je graag daar!

Tot ziens in juni tijdens de Meet & Matchdag!

Mocht je vragen hebben of kun je onverwachts niet deelnemen aan de Meet & Matchdag, mail dan naar v.b.koeldiep@hhs.nl