Meet & Match bij Bestuurskunde/
Overheidsmanagement duaal

Welkom

Welkom op de Meet & Match pagina van de opleiding Bestuurskunde/Overheidsmanagement duaal. Hier vind je de inhoud van het Meet & Match programma, lees je hoe laat en waar (welke locatie) je wordt verwacht. Het kan zijn dat de opleiding je vraagt om je van te voren voor te bereiden voor een toets, dan staat dit duidelijk in het programma vermeld. Lees het alvast goed door en zet de datum/data in je agenda (save the date)!

Waar en wanneer?

• Wat: Meet & Match
  • Waar: Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN Den Haag (hoofdlocatie van De Haagse Hogeschool)
  • Wanneer: vrijdag 9 juni 2017
  • Contactpersoon: Dhr. Sander Pulles, email s.m.pulles@hhs.nl
  • Lunch: verzorgd door de opleiding
  • Meenemen: nvt

Hieronder vind je het programma van de Meet & Match op vrijdag 9 juni:

TijdActiviteit Locatie
9.00 uurOntvangstOvaal 1.51

Welkom

Kennismaking

Wat weet je al van bestuurskunde, politiek, de actualiteit en de opleiding? Via een laagdrempelige quiz proberen wij een indruk te krijgen. Wie weet kom je ook nog iets te weten over elkaar.

Ovaal 1.51

Casus: Zijn robots de nieuwe public manager?

In een groep ga je aan de slag met een actueel vraagstuk. In toenemende mate worden organisatieprocessen gedigitaliseerd. Wat betekent dit voor de samenleving en hoe dienen overheden hierop te reageren? Wij zijn benieuwd naar jullie inzichten op dit punt.

Studievereniging

De opleiding telt een groot aantal binnen- en buitenschoolse activiteiten. Een deel daarvan organiseert Studievereniging Trinitas, zij komen hier over vertellen.

Presentatie door iemand uit het werkveld: Johan de Jager

Johan de Jager is gemeentesecretaris van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Hij komt vertellen over zijn praktijkervaring. Kun je echt vanuit een studieboek leren hoe de overheid werkt of zijn ook andere ervaringen belangrijk?

Introductiecommissie

De introductiecommissie komt het programma van de introductieweek toelichten

Einde

Aan het eind van de dag zijn er docenten aanwezig voor eventuele vragen. Ook is er gelegenheid om nog wat met elkaar te drinken en verder kennis te maken.

Ovaal 1.51

Tot ziens in juni tijdens de Meet & Match!

Heb je nog vragen over het Meet & Match programma neem dan contact op met Sander Pulles..
Kun je door omstandigheden niet aanwezig zijn, geef dit dan tijdig en met reden door via bovenvermeld e-mail adres
.