Meet & Match bij Civiele Techniek

Welkom

Welkom op de Meet & Match pagina van de opleiding Civiele Techniek. Hier vind je de inhoud van het Meet & Match programma, lees je hoe laat en waar (welke locatie) je wordt verwacht. Het kan zijn dat de opleiding je vraagt om je van te voren voor te bereiden voor een toets, dan staat dit duidelijk in het programma vermeld. Lees het alvast goed door en zet de datum/data in je agenda (save the date)!

Waar en wanneer?

• Wat: Meet & Match
  • Waar: Den Haag
  • Wanneer: dinsdag 27 juni 2017
  • Contactpersoon: Mevr. M. Eekhout
  • Lunch: wordt verzorgd door de opleiding (Let op: alleen pinbetaling mogelijk voor overige consumpties in de kantine).
  • Meenemen: foto, zie hieronder.

Hieronder vind je het programma van de Meet & Match op dinsdag 27 juni:

TijdActiviteit Locatie
8.45-9.00 uurMeld je aan bij de Meet & Match ontvangstbalieCentrale hal

9.00-9.30 uur

Welkom & toelichting programmaOV0.43
9.45-10.30 uurWiskundetoets (doel uitgangsniveau bepalen en advies voor eventueel bijspijkeren)SL2.831 en SL2.832
10.30-10.45 uurPauze en mogelijkheid contact ouderejaars
10.45-12.15 uurPresentatie van het werkveld door oud studentenOV0.43
12.15-13.00 uurLunch verzorgd door opleiding; mogelijkheid tot contact met ouderejaars en docenten
13.00-14.00 uurFoto-opdracht: breng een foto mee van een project of object dat te maken heeft met Civiele Techniek (zorg dat deze op je telefoon staat en gemaild kan worden). In groepen o.l.v. ouderejaars opdracht maken in en rond het gebouw van De Haagse Hogeschool. RZ2.53 en RZ2.55
14.00-15.00 uurRooster, studieprogramma en planning. Let op: introductie start maandag 20 augustus.RZ2.53 en RZ 2.55
15.00 uur Evaluatie en afsluiting met een drankje

Tot ziens in juni tijdens de Meet & Match!

Heb je nog vragen over het Meet & Match programma neem dan contact op met Mevr. M. Eekhout via m.j.c.eekhout@hhs.nl Kun je door omstandigheden niet aanwezig zijn, geef dit dan tijdig en met reden door aan haar via bovenvermeld e-mail adres.