Meet & Matchdag bij Communicatie

Welkom

Welkom op de Meet & Match pagina van de opleiding Communicatie. Hier vind je de inhoud van het Meet & Match programma, lees je hoe laat en waar je wordt verwacht. Lees het alvast goed door en zet de datum in je agenda (save the date)!

Waar en wanneer?

• Wat: Meet & Matchdag
  • Waar: Online via Blackboard Collaborate
  • Wanneer: dinsdag 15 juni 2021 van 10.00 tot 12.00 uur
  • Contactpersoon: Mevr. Ozge Levent 06-40077936
  • Link naar de sessie Let op! Gebruik een Chrome of Firefox browser om de sessie te openen.

Hieronder vind je het programma van de Meet & Matchdag:

TijdActiviteit
10.00 - 12.00  uur

Welkom | Presentatie: leuke feiten over de opleiding

Huidige studenten aan het woord

Meet & Match | Leer elkaar kennen

Afsluiting | Informatie over de start van de opleiding

Instagram Live

Op het Instagram account van Campus van De Haagse Hogeschool @campushhs start op 14 en 15 juni om 15.30 uur een livestream. Huidige studenten laten dan alle faciliteiten van de school zien en vertellen hierover in het Nederlands en Engels. Ook kun je al jouw vragen aan ze stellen. We zien je graag daar!

Tot ziens in juni tijdens de Meet & Matchdag!

Mocht je vragen hebben of kun je onverwacht deelnemen aan de Meet & Matchdag, mail dan naar o.levent@hhs.nl