Meet & Match bij Communication and Multimedia Design

Welkom

Welkom op de Meet & Match pagina van de opleiding Communication and Multimedia Design. Hier vind je de inhoud van het Meet & Match programma, lees je hoe laat en waar (welke locatie) je wordt verwacht. Het kan zijn dat de opleiding je vraagt om je van te voren voor te bereiden voor een toets, dan staat dit duidelijk in het programma vermeld. Lees het alvast goed door en zet de datum/data in je agenda (save the date)!

Waar en wanneer?

• Wat: Meet & Match
  • Waar: Den Haag
  • Wanneer: donderdag 29 juni
  • Contactpersoon: Mevr. Nienke Hers
  • Lunch: Er is geen lunchmoment. We adviseren je om te lunchen voor de start van het Meet & Match programma.
  • Meenemen: nvt

Hieronder vind je het programma van de Meet & Match op donderdag 29 juni:

TijdActiviteit Locatie
12.30-13.00 uurMeld je aan bij de Meet & Match ontvangstbalieCentrale hal

13.00-13.20 uur

Welkom & wat ga je het eerste jaar leren, maken en doen?  OV0.45
13.20-13.40 uurEerstejaars studenten vertellen over hun verwachtingen en ervaringen OV0.45
13.40-14.15 uurEen professional uit de beroepspraktijk geeft een presentatie OV0.45
14.15-14.30 uurPauze
14.30-15.30 uurCollege: ‘introductie tot het web, werken met HTML’ OV0.45
15.30-16.00 uurTest je kennis, quiz  OV0.45
16.00-17.00 uurKennismaking met docenten en medestudenten  Ankerpunt Slinger 6de verdieping

Tot ziens in juni tijdens de Meet & Match!

Heb je nog vragen over het Meet & Match programma neem dan contact op met mevr. Nienke Hers via n.hers@hhs.nl Kun je door omstandigheden niet aanwezig zijn, geef dit dan tijdig en met reden door aan haar via bovenvermeld e-mail adres.