Meet & Match bij Communication and Multimedia Design

Welkom

Welkom op de Meet & Match pagina van de opleiding Communication and Multimedia Design. Hier vind je de inhoud van het Meet & Match programma, lees je hoe laat en waar (welke locatie) je wordt verwacht. Het kan zijn dat de opleiding je vraagt om je van te voren voor te bereiden voor een toets, dan staat dit duidelijk in het programma vermeld. Lees het alvast goed door en zet de datum/data in je agenda (save the date)!

Waar en wanneer?

• Wat: Meet & Match
  • Waar: Den Haag
  • Wanneer: dinsdag 26 juni 2018
  • Contactpersoon: Mevr. Nienke Hers
  • Lunch: de opleiding verzorgt de lunch
  • Meenemen: nvt

Hieronder vind je het programma van de Meet & Match op dinsdag 26 juni:

TijdActiviteit Locatie
10.30 - 11.00 uurMeld je aan bij de Meet & Match ontvangstbalieCentrale hal

11.00 - 11.20 uur

Welkom & wat ga je het eerste jaar leren, maken en doen?  Speakers' Corner
11.20 - 11.40 uurEerstejaars studenten vertellen over hun verwachtingen en ervaringen Speakers' Corner
11.40 - 12.30 uurEen professional uit de beroepspraktijk geeft een presentatie Speakers' Corner
12.30 - 13.30 uurLunch & Kennismaking met docenten en medestudentenAnkerpunt Slinger 6e verdieping
13.30 - 14.15 uurCollege: ‘introductie tot het web, werken met HTML’ Speakers' Corner
14.15 - 14.45 uurTest je kennis, quiz  Speakers' Corner
14.45 - 15.00 uurSIMSpeakers' Corner

Tot ziens in juni tijdens de Meet & Match!

Heb je nog vragen over het Meet & Match programma neem dan contact op met mevr. Nienke Hers via n.hers@hhs.nl Kun je door omstandigheden niet aanwezig zijn, geef dit dan tijdig en met reden door aan haar via bovenvermeld e-mail adres.