Meet & Match bij Finance & Control

Welkom

Welkom op de Meet & Match pagina van de opleiding Finance & Control. Hier vind je de inhoud van het Meet & Match programma, lees je hoe laat en waar (welke locatie) je wordt verwacht. Het kan zijn dat de opleiding je vraagt om je van tevoren voor te bereiden voor een toets, dan staat dit duidelijk in het programma vermeld. Lees het alvast goed door en zet de datum/data in je agenda (save the date)!

Waar en wanneer?

  • Wat: Meet & Match
  • Waar: Den Haag
  • Wanneer: woensdag 27 juni 2018
  • Contactpersoon: Dhr. L.F.G Prijs
  • Lunch: Mocht je op voorafgaande aan het Meet & Match programma willen eten in het restaurant van De Haagse Hogeschool, dan is dit mogelijk. Bij de kassa is alleen pinbetaling mogelijk.
  • Meenemen: nvt

Programma

Hieronder vind je het programma van de Meet & Match dag: 

TijdActiviteit Lokaal
15.30 -19.00 uurMeld je aan bij de ontvangstbalie in het Atrium (direct na binnenkomst). Vervolgens is er eerst een plenair programma in een hoorcollegezaal (locatie wordt op de dag zelf bekend gemaakt). Daarna verspreiden de deelnemers zich over verschillende werkcollegezalen waar zij werken aan een praktijkcasus.Wordt later bekend gemaakt. 

 

Tot ziens in juni tijdens de Meet & Match!

Heb je nog vragen over het Meet & Match programma neem dan contact op met dhr. L.F.G Prijs via l.f.g.prijs@hhs.nl. Kun je door omstandigheden niet aanwezig zijn, geef dit dan tijdig en met reden door aan hem via bovenvermeld e-mail adres.