Meet & Matchdag bij HBO ICT Delft

Welkom

Welkom op de Meet & Match pagina van de opleiding HBO ICT, locatie Delft. Hier vind je de inhoud van het Meet & Match programma, lees je hoe laat en waar je wordt verwacht. Lees het alvast goed door en zet de datum/data in je agenda (save the date)!

Waar en wanneer?

  • Wat: Meet & Match
  • Waar: Online via Blackboard Collaborate
  • Wanneer: maandag 14 juni 2021 van 19.30 tot 20.30 uur
  • Contactpersoon: Dhr. Stefan Zwaard
  • Link naar de sessie Let op! Gebruik een Chrome of Firefox browser om de sessie te openen.

Hieronder vind je het programma van de Meet & Matchdag op 14 juni: 

TijdActiviteit
19.30 uurWelkom! We kijken uit naar je komst bij HBO-ICT in Delft. Eerst nog genieten van de zomervakantie en dan is het zover: wat staat je te wachten vanaf 30 augustus?  

Kom vooral naar deze gezellige en interactieve sessie en kom meer te weten van de huidige studenten over de eerste weken van je studie, de locatie, het studentenleven en andere leuke feitjes die je niet in de officiële brochures vindt…  We beloven je dat je je niet gaat vervelen!  

Voor deze sessie heb je 2 devices nodig: wij raden aan deel te nemen via een lap top (of tablet) en je telefoon bij de hand te houden voor het interactieve gedeelte van de sessie. Uiteraard is er ook kans om vragen te stellen, dus spaar ze op en wij antwoorden ze op 14 juni. 

Instagram Live

Op het Instagram account van Campus van De Haagse Hogeschool @campushhs start op 14 en 15 juni om 15.30 uur een livestream. Huidige studenten laten dan alle faciliteiten van de school zien en vertellen hierover in het Nederlands en Engels. Ook kun je al jouw vragen aan ze stellen. We zien je graag daar!

Tot ziens in juni tijdens de Meet & Matchdag!

Heb je nog vragen over de Meet & Matchdag of kun je onverwachts niet deelnemen, mail dan naar hbo-ict-voorlichting@hhs.nl