Meet & Match bij HBO ICT Den Haag

Welkom

Welkom op de Meet & Match pagina van de opleiding HBO ICT, locatie Den Haag. Hier vind je de inhoud van het Meet & Match programma, lees je hoe laat en waar (welke locatie) je wordt verwacht. Het kan zijn dat de opleiding je vraagt om je van te voren voor te bereiden voor een toets, dan staat dit duidelijk in het programma vermeld. Lees het alvast goed door en zet de datum/data in je agenda (save the date)!

Waar en wanneer?

• Wat: Meet & Match
  • Waar: Johanna Westerdijkplein 75, Den Haag
  • Wanneer: donderdag 28 juni 2018
  • Contactpersoon: Mevr. M. Vosteen
  • Lunch: nvt
  • Meenemen: Ben je in bezit van een laptop? Neem deze dan mee.

Hieronder vind je het programma van de Meet & Match op donderdag 28 juni:

TijdActiviteit Locatie
08.30 uurOntvangstCentrale Hal, Johanna Westerdijkplein 75, Den Haag.

9.00 uur

Start aulaprogramma met openingswoord door Sandra van Steenvelt, opleidingsmanager. Introductie door docenten Mirjam Boer en Marjolijn de Jager.Aula
9.30 uurGastspreker: Feliene Hermans van de TU Delft.Aula
10.00 uurVoorstellen docenten/klassenindeling, vervolgens naar de klassen.Aula
10.15 uurStart programma in klas:
                            • PPT met informatie
                            • Kennismaken klasgenoten
                            • Casus
Diverse lokalen
12.30 uurAfrondingAula
12.30 uurIn het Ankerpunt kun je eventueel terecht voor een vragenloket en een loket klassenindeling. Tevens heeft Studievereniging SIM en HaagUit hier een informatiestand. Ankerpunt Slinger 6e etage

Tot ziens in juni tijdens de Meet & Match!

Heb je nog vragen over het Meet & Match programma neem dan contact op met mevr. M. Vosteen via m.i.m.vosteen@hhs.nl. Mocht het zo zijn dat je door omstandigheden niet aanwezig kunt zijn, dan dien je dit met reden tijdig door te geven via hetzelfde e-mailadres.