Meet & Match bij HBO Verpleegkunde

Welkom

Welkom op de Meet & Match pagina van de opleiding HBO Verpleegkunde. Hier vind je de inhoud van het Meet & Match programma, lees je hoe laat en waar (welke locatie) je wordt verwacht. Het kan zijn dat de opleiding je vraagt om je van te voren voor te bereiden voor een toets, dan staat dit duidelijk in het programma vermeld. Lees het alvast goed door en zet de datum/data in je agenda (save the date)!

Waar en wanneer?

• Wat: Meet & Match
  • Waar: Den Haag
  • Wanneer: Maandag 26 juni 2017
  • Contactpersoon: Mevr. L. Wang en mevr. A. Borst

Hieronder vind je het programma van de Meet & Match op maandag 26 juni:

TijdActiviteit Locatie
12.45-13.00 uurMeld je aan bij de Meet & Match ontvangstbalieCentrale hal

13.00-13.45 uur

Welkom & algemene voorlichting
14.00-14.45 uurQuick Check:
Waar sta ik nu wat betreft mijn kennis over medische biologie en mijn rekenvaardigheden?
15.00-15.30 uurWorkshop (ronde 1)*/Informatiemarkt*
15.30-16.00 uurWorkshop (ronde 2)*/Informatiemarkt*
16.00-16.30 uurBorrelen met studenten en docenten

* Tijdens de workshops en op de informatiemarkt krijg je informatie over o.a. de overstap van mbo/havo/vwo naar hbo, stage-ervaringen van studenten, internationalisering, studentencommissies, verpleegkundige vaardigheden, Den Haag de studentstad, de gebruikte leermiddelen tijdens de opleiding, introductieprogramma etc.

Tot ziens in juni tijdens de Meet & Match!

Heb je nog vragen over het Meet & Match programma neem dan contact op met mevr. Lu Wang via l.wang@hhs.nl en mevr. Annemarie Borst via a.borst@hhs.nl Kun je door omstandigheden niet aanwezig zijn, geef dit dan tijdig en met reden door aan mevr. Lu Wang via bovenvermeld e-mail adres.