Meet & Match bij Human Resource Management

Welkom

Welkom op de Meet & Match pagina van de opleiding Human Resource Management. Hier vind je de inhoud van het Meet & Match programma, lees je hoe laat en waar (welke locatie) je wordt verwacht. Het kan zijn dat de opleiding je vraagt om je van te voren voor te bereiden voor een toets, dan staat dit duidelijk in het programma vermeld. Lees het alvast goed door en zet de datum/data in je agenda (save the date)!

Waar en wanneer?

  • Wat: Meet & Match
  • Waar: Den Haag
  • Wanneer: woensdag 28 juni 2017
  • Contactpersoon: Mevr. Daphne Metsemakers en dhr. Stef van Rooijen
  • Lunch: verzorgd door de opleiding. Let op: alleen pinbetaling mogelijk voor andere consumpties in de kantine.
  • Meenemen: nvt

Hieronder vind je het programma van de Meet & Match op woensdag 28 juni: 

TijdActiviteit Locatie
09.30 uurMeld je aan bij de Meet & Match ontvangstbalieCentrale hal

10.00 uur

Welkom
10.15-11.00 uurToetsing Nederlandse taal en rekenen
11.00-12.30 uurWorkshops
12.30-13.00 uurLunch verzorgd door de opleiding
13.00-14.30 uurWorkshops
14.30-14.45 uurPauze
14.45-15.30 uurWorkhops
15.30-16.30 uurMeet & Greet

Toelichting op het programma

Toetsing

Tijdens dit onderdeel van ons Meet & Matchprogramma maken jullie een korte toets om het niveau van vaardigheden op het gebied van rekenen en Nederlandse taal vast te stellen. Op basis van de uitkomst kun je besluiten om deel te nemen aan de Summer school (bijspijkerlessen Nederlands en Rekenen).

Workshops

Tijdens de workshops maak je kennis met het programma in het eerste jaar. Kort worden de thema’s Professionele ontwikkeling, Organisatieontwikkeling, Talentmanagement en Vitaliteit behandeld en maken jullie kennis met de verschillende vormen van onderwijs, de opdrachten en het werkveld van HRM.

Meet & Greet

Tijdens het laatste uur van deze dag maak je , onder het genot van een hapje en een drankje, kennis met de ouderejaars studenten en de docenten van de opleiding.

Tot ziens in juni tijdens de Meet & Match!

Heb je nog vragen over het Meet & Match programma neem dan contact op met mevr. Daphne Metsemakers via d.metsemakers@hhs.nl of dhr. Stef van Rooijen via s.a.rooijen@hhs.nl  Kun je door omstandigheden niet aanwezig zijn, geef dit dan tijdig en met reden door aan hen via bovenvermeld e-mail adressen.