Meet & Match bij Industrieel Product Ontwerpen

Welkom

Welkom op de Meet & Match pagina van de opleiding Industrieel Product Ontwerpen. Hier vind je de inhoud van het Meet & Match programma, lees je hoe laat en waar (welke locatie) je wordt verwacht. Het kan zijn dat de opleiding je vraagt om je van te voren voor te bereiden voor een toets, dan staat dit duidelijk in het programma vermeld. Lees het alvast goed door en zet de datum/data in je agenda (save the date)!

Door de dag wordt nog duidelijker of IPO jouw studie is en word je voorbereid op studeren in het hbo.

Tijdens deze eerste IPO-dag maak je diepgaander kennis met de opleiding, het vakgebied en ouderejaarsstudenten. Je gaat zelf aan de slag in workshops en je maakt een intaketoets wiskunde. Deze toets heeft geen gevolgen voor je toelating, maar helpt je om inzicht te krijgen in jouw instapniveau (moet je alvast gaan werken aan een hoger instapniveau?).

Waar en wanneer?

• Wat: Meet & Match
  • Waar: Hoofdvestiging Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN Den Haag
  • Wanneer: donderdag 28 juni 2018
  • Contactpersoon: Mevr. Sylvia Schipper
  • Lunch: wordt verzorgd door de opleiding
  • Betalen in de hogeschool: alleen pinbetaling is mogelijk

Hieronder vind je het programma van de Meet & Match op donderdag 28 juni:

TijdActiviteit Locatie
10.00 uurMeld je aan bij de Meet & Match ontvangstbalieCentrale hal

10.10 uur

IntroductiecollegeOV0.43
11.00 uurWorkshop creativiteitRZ1.54 t/m1.57 en RZ1.53
12.00 uurLunch en speed-daten met studentenRZ1.54 t/m1.57 en RZ1.53
13.00 uurIntaketoets wiskundeRZ2.49, RZ2.53, RZ2.55, SL4.30
14.00 uurWorkshop productietechniekenRZ1.54 t/m1.57 en RZ1.53
14.30 uurBespreking studiekeuzeRZ1.54 t/m1.57 en RZ1.53
15.00 uurNabespreking ervaringen van de dag en drankjeRZ1.54 t/m1.57 en RZ1.53
15.30 uurAfsluiting

Tot ziens op 28 juni tijdens de Meet & Match!

In de week van 1 mei ontvang je een email met informatie, huiswerk e.d.; controleer je SPAM- of ‘verwijderde items’-folder als je die niet ontvangen hebt.

Wij gaan ervan uit dat je aanwezig bent, maar vragen je in de email wel om een bevestiging i.v.m. het bestellen van de lunch. Mocht het zo zijn dat je door omstandigheden niet aanwezig kunt zijn, dan dien je dit, met reden, tijdig door te geven via s.j.schipper@hhs.nl.