Meet & Matchdag bij Integrale Veiligheidskunde duaal

Welkom

Welkom op de Meet & Match pagina van de opleiding Integrale Veiligheidskunde duaal. Hier vind je de inhoud van het Meet & Match programma, lees je hoe laat en waar je wordt verwacht. Lees het alvast goed door en zet de datum/data in je agenda (save the date)!

Waar en wanneer?

• Wat: Meet & Matchdag
  • Waar: Online
  • Wanneer: maandag 14 juni 2021 van 10.00 tot 11.30 uur
  • Contactpersoon: Mevr. Leonie Duinisveld externebetrekkingenIVK@hhs.nl
  • Link naar de sessie Let op! Gebruik een Chrome of Firefox browser om de sessie te openen.

De link is aangepast op maandag 14 juni 09.46 uur. Ben je eerder ingelogd? Gebruik dan bovenstaande link om opnieuw in te loggen.

Hieronder vind je het programma van de Meet & Matchdag:

TijdActiviteit
10.00 - 10.15 uurWelkom & intro

Kick-off nieuw schooljaar, toelichten programma jaar 1
10.30 - 11.15 uurQ&A sessie met studenten en docenten van IVK duaal
11.15 - 11.30 uurResumé en afsluiting

Instagram Live

Op het Instagram account van Campus van De Haagse Hogeschool @campushhs start op 14 en 15 juni om 15.30 uur een livestream. Huidige studenten laten dan alle faciliteiten van de school zien en vertellen hierover in het Nederlands en Engels. Ook kun je al jouw vragen aan ze stellen. We zien je graag daar!

Tot ziens in juni tijdens de Meet & Matchdag!

Mocht je vragen hebben of kun je onverwacht niet deelnemen aan de Meet & Matchdag, mail dan naar ExterneBetrekkingenIVK@hhs.nl