Meet & Matchdag bij Ruimtelijke Ontwikkeling / Climate & Management

Welkom

Welkom op de Meet & Match pagina van de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling / Climate & Management. Hier vind je de inhoud van het Meet & Match programma, lees je hoe laat en waar je wordt verwacht. Lees het alvast goed door en zet de datum in je agenda (save the date)!

Waar en wanneer?

• Wat: Meet & Matchdag
  • Waar: Online
  • Wanneer: maandag 14 juni 2021
  • Contactpersoon: Dhr. Sebastiaan Beresford s.a.beresford@hhs.nl of 06-18989532
  • Link naar de sessie Let op! Gebruik een Chrome of Firefox browser om de sessie te openen.

Hieronder vind je het programma van de Meet & Match dag:

TijdActiviteit
13.00 - 14.30 uurKennismaken studie en elkaar, huidige studenten aan het woord; introductie met het werkveld

Instagram Live

Op het Instagram account van Campus van De Haagse Hogeschool @campushhs start op 14 en 15 juni om 15.30 uur een livestream. Huidige studenten laten dan alle faciliteiten van de school zien en vertellen hierover in het Nederlands en Engels. Ook kun je al jouw vragen aan ze stellen. We zien je graag daar!

Tot ziens in juni tijdens de Meet & Matchdag!

Heb je nog vragen over het Meet & Match programma of kun je onverwachts niet deelnemen, neem dan contact op met Sebastiaan Beresford s.a.beresford@hhs.nl.