Meet & Match bij Ruimtelijke Ontwikkeling / Climate & Management

Welkom

Welkom op de Meet & Match pagina van de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling / Climate & Management. Hier vind je de inhoud van het Meet & Match programma, lees je hoe laat en waar (welke locatie) je wordt verwacht. Het kan zijn dat de opleiding je vraagt om je van te voren voor te bereiden voor een toets, dan staat dit duidelijk in het programma vermeld. Lees het alvast goed door en zet de datum/data in je agenda (save the date)!

Waar en wanneer?

• Wat: Meet & Match
  • Waar: Den Haag
  • Wanneer: dinsdag 27 juni 2017
  • Contactpersoon: Dhr. Sebastiaan Beresford
  • Lunch: wordt verzorgd door de opleiding. Let op: Mocht je buiten de lunch om, zelf in het restaurant iets willen nuttigen, dan is alleen pinbetaling mogelijk.
  • Meenemen: nvt

Hieronder vind je het programma van de Meet & Match op XX juni:

TijdActiviteit Locatie
9.00 - 9.30 uurMeld je aan bij de Meet & Match ontvangstbalieCentrale hal

9.30 - 10.00 uur

Welkom, kennismaking docenten Ruimtelijke Ontwikkeling / Climate & Management en studenten
10.00 - 11.00 uurWiskundetoets (duur 45 minuten). Doel: wat weet je en waar zitten je aandachtpunten.
11.00 - 11.15 uurKoffie en thee pauze
11.15 - 12.15 uurCurriculum en planning:
- Korte uitleg van het studieprogramma en het rooster van het nieuwe studiejaar
- Toelichting hoe je omgaat met je planning in het 1e jaar.
Pitch door ouderejaars studenten: over het werkveld en verschillende mogelijkheden/stage/afstuderen
12.15 - 13.00 uurLunch
Je hebt hier de kans nader kennis te maken met de docenten en (mede-)studenten van Ruimtelijke Ontwikkeling / Climate & Management
13.00 - 14.45 uurRuimtelijke Ontwikkeling aan de HHs in de praktijk. Je gaat diverse Ruimtelijke Ontwikkeling / Climate & Management opdrachten uitvoeren onder begeleiding van een student van Ruimtelijke Ontwikkeling / Climate & Management
14.45 - 15.30 uurGezamenlijk afronden en terugkoppeling opdrachten en Evaluatie
15.30 - 16.00 uurAfsluiting met aansluitend een drankje in de Siezo naast de HHSSiezo

Tot ziens in juni tijdens de Meet & Match!

Heb je nog vragen over het Meet & Match programma neem dan contact op met Sebastiaan Beresford s.a.beresford@hhs.nl. Kun je door omstandigheden niet aanwezig zijn, geef dit dan tijdig en met reden door aan hem via bovenvermeld e-mail adres.