Meet & Match bij Ondernemerschap en Retail Management

Welkom

Welkom op de Meet & Match pagina van de opleiding Ondernemerschap en Retail Management. Hier vind je de inhoud van het Meet & Match programma, lees je hoe laat en waar (welke locatie) je wordt verwacht. Het kan zijn dat de opleiding je vraagt om je van te voren voor te bereiden voor een toets, dan staat dit duidelijk in het programma vermeld. Lees het alvast goed door en zet de datum/data in je agenda (save the date)!

Waar en wanneer?

• Wat: Meet & Match
  • Waar: Den Haag
  • Wanneer: woensdag 27 juni of donderdag 28 juni 2018
  • Contactpersoon: Mevr. Sarah de Vink
  • Lunch: Je kunt, indien gewenst, iets te eten kopen in het restaurant, betalen is alleen mogelijk met pin.
  • Meenemen: nvt

Hieronder vind je het programma van de Meet & Matchdag:

TijdActiviteit Locatie
Inloop tussen 11.00 en 15.00  uurAankomende studenten die nog twijfelen of de keuze voor Ondernemerschap en Retail Management de juiste is, of die nog andere specifieke vragen hebben over de opleiding kunnen zich aanmelden voor het O.R.M. Meet & Match Speeddate Event. De aankomende studenten kunnen op het event met studenten en docenten speeddaten om zo de nodige informatie te verkrijgen die ze helpt om hun keuze definitief te maken. Het is een Event op inloopbasis tussen 11:00 en 15:00 op OF woensdag 27 juni OF donderdag 28 juni aanstaande. Van de aankomende studenten wordt verwacht dat ze zich hiervoor aanmelden, een uitnodiging hiervoor volgt spoedig. Het event zal plaats vinden in de hoofdvestiging van de Haagse Hogeschool aan de Johanna Westerdijk Plein.

Tot ziens in juni tijdens de Meet & Match!

Heb je nog vragen over het Meet & Match programma neem dan contact op met mevr. Sarah de Vink via s.devink@hhs.nl. Kun je door omstandigheden niet aanwezig zijn, geef dit dan tijdig en met reden door aan haar via bovenvermeld e-mail adres.