Meet & Matchdag bij Social Work

Welkom

Welkom op de Meet & Match pagina van de opleiding Social Work. Hier vind je de inhoud van het Meet & Match programma, lees je hoe laat en waar je wordt verwacht. Lees het alvast goed door en zet de datum in je agenda (save the date)!

Waar en wanneer?

• Wat: Meet & Matchdag
  • Waar: Online
  • Wanneer: dinsdag 15 juni 2021
  • Contactpersoon: Mevr. Gaby Weij sw-opendag@hhs.nl 06-39082174
  • Link naar de sessie Let op! Gebruik een Chrome of Firefox browser om de sessie te openen.

Hieronder vind je het programma van de Meet & Matchdag:

TijdActiviteit
10.00 uur

Welkom bij Social Work

Korte presentatie over de opleiding

10.10 uur

Huidige studenten aan het woord, ze vertellen hun ervaringen over hun eigen start
10.25 uurWat krijg je straks van ons en hoe zien de eerste weken van je studie eruit? Wat moet je doen voor de start van je studie?
10.40 uurVragen
10.55 uurPauze
11.00 uurKahoot Social Work Quiz

Instagram Live

Op het Instagram account van Campus van De Haagse Hogeschool @campushhs start op 14 en 15 juni om 15.30 uur een livestream. Huidige studenten laten dan alle faciliteiten van de school zien en vertellen hierover in het Nederlands en Engels. Ook kun je al jouw vragen aan ze stellen. We zien je graag daar!

Tot ziens in juni tijdens de Meet & Matchdag!

Mocht je vragen hebben of kun je onverwachts niet deelnemen aan de Meet & Matchdag, mail dan naar sw-opendag@hhs.nl