Meet & Matchdag bij Sportkunde

Welkom

Welkom op de Meet & Match pagina van de opleiding Sportkunde. Hier vind je de inhoud van het Meet & Match programma, lees je hoe laat en waar je wordt verwacht. Lees het alvast goed door en zet de datum in je agenda (save the date)!

Waar en wanneer?

• Wat: Meet & Matchdag
  • Waar: Online
  • Wanneer: dinsdag 15 juni 2021
  • Contactpersoon: Dhr. Leo van der Kroft lwvdkroft@hhs.nl
  • Link naar de sessie Let op! Gebruik een Chrome of Firefox browser om de sessie te openen.

Hieronder vind je het programma van de Meet & Matchdag:

TijdActiviteit
13.00  uur

Welkomstwoord opleidingsmanager

Uitleg programma met registratie deelnemers
 Korte informatie over de start van het schooljaar (intro, kleding, laptop, boekenlijst, rooster en klassen)
 Kennismaken met aankomende studenten deel 1 (poll met 5 vragen)
 Kennismaken met pr leden (stellen zich voor en vertellen ieder kort iets over een persoonlijke ervaring tijdens de studie)
 Kennismaken met docent deel 1
 PR student op stageplek geeft inkijkje op stageplek
 Kennismaken met docent deel 2
 Kennismaken met docent deel 3
 Kennismaken met studenten deel 2 (poll met 5 vragen)
15.00 uurAfronding met mogelijkheid tot het stellen van de laatste vragen

Instagram Live

Op het Instagram account van Campus van De Haagse Hogeschool @campushhs start op 14 en 15 juni om 15.30 uur een livestream. Huidige studenten laten dan alle faciliteiten van de school zien en vertellen hierover in het Nederlands en Engels. Ook kun je al jouw vragen aan ze stellen. We zien je graag daar!

Tot ziens in juni tijdens de Meet & Matchdag!

Mocht je vragen hebben of kun je onverwachts niet deelnemen aan de Meet & Matchdag, mail dan naar lwvdkroft@hhs.nl