Meet & Match bij Technische Natuurkunde

Welkom

Welkom op de Meet & Match pagina van de opleiding Technische Natuurkunde. Hier vind je de inhoud van het Meet & Match programma, lees je hoe laat en waar je wordt verwacht. Lees het alvast goed door en zet de datum/data in je agenda (save the date)!

Waar en wanneer?

• Wat: Meet & Match
  • Waar: Online
  • Wanneer: maandag 14 juni 2021
  • Contactpersoon: Dhr. Rene Vellekoop
  • Link naar de sessie Let op! Gebruik een Chrome of Firefox browser om de sessie te openen.

Hieronder vind je het programma van de Meet & Match dag:

TijdActiviteit
13.00 uurIntroductie
13.10 uurInformatie over de start bij onze opleiding
13.30 uurInteractieve presentatie Capita Selecta
14.00 uurPauze
14.10 uurDemonstratie studenten Medische Technologie Project
14.25 uurGelegenheid om vragen te stellen aan onze studenten en docenten
14.55 uurAfsluiting
15.00 uurEinde

Instagram Live

Op het Instagram account van Campus van De Haagse Hogeschool @campushhs start op 14 en 15 juni om 15.30 uur een livestream. Huidige studenten laten dan alle faciliteiten van de school zien en vertellen hierover in het Nederlands en Engels. Ook kun je al jouw vragen aan ze stellen. We zien je graag daar!

Tot ziens op 14 juni tijdens de Meet & Matchdag!

Heb je nog vragen of kun je onverwachts niet deelnemen aan de Meet & Matchdag, mail dan naar m.j.vellekoop@hhs.nl