Studiekeuzeadvies Caribisch deel van het Koninkrijk en Caribisch Nederland

Woon je in Curaçao, Aruba of St. Maarten? Of in een van de drie gemeenten Bonaire, St. Eustatius of Saba? En twijfel je over je studiekeuze? Dan raden we je aan om contact op te nemen met onze studiekeuzeadviseur Jealaine Wawoe in Curaçao.

Studiekeuzegesprek

De Haagse Hogeschool biedt studenten uit het Caribisch deel van het Koninkrijk en Caribisch Nederland de mogelijkheid om een afspraak te maken met studiekeuzeadviseur Jealaine Wawoe. Jealaine is opgegroeid in Curaçao en heeft tevens in Nederland gewoond en gestudeerd. Ze begeleidt al jaren aankomende studenten in het keuzeproces en heeft daardoor ruime kennis van de opleidingsmogelijkheden in Nederland.

Naast het gesprek kan er ook een studiekeuzetest in worden gezet om meer duidelijkheid te krijgen over de studierichting. De uitslag wordt meteen in het gesprek besproken. Het kan zijn dat er ook studiekeuzeworkshops aangeboden worden. Neem voor meer informatie hierover contact op met Jealaine via onderstaande gegevens.

Contact

Van 1 maart 2017 tot en met 24 juni 2017 is Jealaine Wawoe elke zaterdag van 10.00 – 13.00 uur aanwezig in de Openbare Bibliotheek van Curaçao. Hier geeft zij studiekeuzeadvies aan studenten en ouders. Je kunt persoonlijk langs gaan voor een gesprek, maar je kunt ook contact met haar opnemen voor een telefonisch (skype)gesprek.

Mobiel: +5999 520 85 61
Kantoor: +5999 462 28 79