Online Open Dagen

Heeft De Haagse het ook voor jou?

 

Online Open Dagen

Ben jij van plan om zaterdag 5 februari onze Open Dag op onze locaties te bezoeken (onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen)? Bereid je dan voorafgaand aan de Open Dag vast online inhoudelijk voor. Zo weet je beter welke opleiding bij jou past als je bij ons komt sfeer proeven. 

Wanneer Online Open Dagen?

Onze opleidingen houden online live sessies in de week van 31 januari tot en met 4 februari. Je meld je aan voor zo’n sessie via het aanmeldformulier. Daar vink je de opleiding(en) van jouw keuze aan. Tijdens de live sessie krijg je de belangrijke opleidingsinformatie en kan je ook vragen stellen. Zo krijg je een beter beeld wat je van de opleiding kunt verwachten. 

De starttijd verschilt per opleiding en is of om 17.00, 18.00 of 19.00 uur. Bekijk hier het programma. Je ontvangt jouw datum en starttijd na aanmelding. Je kunt ook deelnemen aan de live sessies als je niet naar de Open Dag op locatie gaat.

 

Meld je aan voor de Open Dag

Live sessies gemist?

Ook naast de week van 31 januari t/m 5 februari kan je onderzoeken welke opleiding het best bij jou past. Dit kan natuurlijk online via het opleidingsaanbod op onze website, maar ook via diverse video’s. Kijk op deze pagina webinars terug, check lange of korte opleidingsvideo’s of, als je echt nog zoekende bent, ontdek dan eerst jouw interessegebied.

Webinars eerdere Open Dagen

Bekijk hieronder alvast de eerdere online sessies die opleidingen organiseerden voorafgaand aan een Open Dag. Deze duren gemiddeld 1 uur.

Opleidingspresentaties

In deze video’s geven onze docenten en studenten in overzichtelijke hoofdstukken een presentatie van de opleiding. Ook vertellen studenten over hun ervaringen met de opleiding. De kijktijd is gemiddeld 15 tot 20 minuten. 

Korte opleidingsvideo’s

Wil je in een paar minuten weten waar een opleiding over gaat? Dat bieden de volgende opleidingen: